EEN HELDERE KIJK OP DE LEEFOMGEVING

Ruimtemeesters is in Nederland hét bureau dat de publieke en private sector voorziet van antwoorden op ruimtelijke en juridische vraagstukken en capaciteitsproblemen. Als detacheringsbureau en adviesbureau bieden wij de overheid en marktpartijen praktische en effectieve oplossingen binnen onze expertises:

 

Ruimte & Leefomgeving

Omgevingsrecht

Omgevingswet

Handhaving, openbare orde en veiligheid

Dit is wie wij zijn

Onze oplossingen reiken van kennisdeling en advisering in onze expertises tot en met het werven, selecteren en plaatsen van de juiste personele capaciteit. Wij bieden direct toegang tot een netwerk van ervaren en kundige omgevingsspecialisten en omgevingsregisseurs. Dat, gecombineerd met onze integrale dienstverlening van initiatieffase tot en met uitvoeringsfase, maakt Ruimtemeesters tot meedenkend én meewerkend partner in het fysieke domein.

Meedenkend én meewerkend partner

Het voorstellen van een Ruimtemeester is het begin of voortzetting van een partnerschap. Een Ruimtemeester krijgt niet alleen de opdracht om het tijdelijke capaciteitsvraagstuk in te vullen, we denken voortdurend mee in oplossingen van knelpunten en uitdagingen.

Meer dan een intermediair

Ruimtemeesters is meervoud, elke Ruimtemeester biedt toegang tot een netwerk van mensen en kennis en daarmee antwoorden op ruimtelijke en juridische vraagstukken en capaciteitsproblemen. Meesterschap in het altijd ruimte vinden voor een betere oplossing.

Praktische oplossingen op ruimtelijk en juridisch gebied

Wij bieden onze klanten maatwerk oplossingen op het uitgestrekte terrein van de fysieke leefomgeving, in de vorm van kennisdeling, advies, onderzoek en/of personele capaciteit.

Het probleem als uitgangspunt

Niet onze oplossing, maar uw probleem is het uitgangspunt. Door onze jarenlange ervaring, te luisteren en door te vragen weten wij welke menskracht nodig is om uw opdracht tot een succes te maken.

Werken bij

Wij beloven onze collega’s een informele, collegiale en stimulerende werkomgeving. Een omgeving die alle ruimte biedt aan persoonlijke en professionele groei. Met uitdagende opdrachten bij veel verschillende partijen in het publieke en private domein.

 

 

ONDERNEMENDE JURIST

Functieprofiel Ondernemende Jurist Ruimtemeesters heeft een uitstekende naam opgebouwd in de overheidssector als een deskundige partner in het fysieke domein. Ons doel is het oplossen van het probleem van de klant door de vraag achter de vraag te achterhalen en hierop...

Lees meer

STARTER PLANOLOOG

Functieomschrijving Starter Planoloog Ben jij op zoek naar je eerste job omdat je jouw hbo opleiding recent hebt afgerond? Solliciteer dan nu op deze vacature, want wij komen graag in contact met starters die binnen de planologie ervaring willen opdoen in het...

Lees meer

TRAINEESHIP PLANOLOGIE / RUIMTELIJKE ORDENING

Functieomschrijving Traineeship Planologie / Ruimtelijke Ordening Je bent nieuw op de arbeidsmarkt, of je bent toe aan een volgende stap wat betekent dat je nog veel ervaring op wil doen in het werkveld. Graag helpen we je daarbij door middel van consultancy. Maar ook...

Lees meer