Grond, exploitatie & vastgoed

Grond, exploitatie & vastgoed

Met Grond, Exploitatie en Vastgoed bieden wij uw organisatie ondersteuning door de tijdelijke inzet van adviseurs voor projecten en algemene ondersteuning. Maar wist u dat wij uw organisatie ook ondersteunen door slimme diensten aan te bieden?

Onze adviseurs zijn bedreven in het inlopen van achterstanden in dossiers (outsourcing), bij het implementeren van een digitale ondertekening van contracten en in het bijhouden van een database vol actuele modelcontracten. Ons meesterschap is het bieden van concrete handvatten om uw organisatie te optimaliseren.

DIGITALE CONTRACTVORMING

Wij ondersteunen u bij digitale contractvorming. Hiermee vervangen wij een lang, kwetsbaar en tijdrovend analoog proces van het ondertekenen van contracten door een digitaal proces dat slechts enkele minuten in beslag neemt. U sluit het risico van incomplete bijlagen, verkeerde scans en een niet-geparafeerde pagina volledig uit. De overeenkomst is rechtsgeldig en wordt direct gedeeld met alle contractanten. Met Signature kunt u in de contractvorming direct tijd, kosten en werk besparen.

Lees meer

DETACHERING IN GROND, EXPLOITATIE & VASTGOED

U kunt een beroep op ons doen voor de tijdelijke inzet van specialisten binnen dit vakgebied. Onze medewerkers lezen zich snel in in dossiers en kunnen ingezet worden voor de vervanging in verband met ziekte of zwangerschap. Ook bij hoge werkdruk kunnen onze specialisten worden ingezet om achterstanden te voorkomen of weg te nemen. Denkt u ook eens aan de mogelijkheid om werkzaamheden uit te besteden: we verzorgen graag uw contractvorming, model-overeenkomsten of de afhandeling van aankoopverzoeken van bijvoorbeeld reststroken of snippergroen.

Lees meer

OUTSOURCING

De werkvoorraad van het taakveld Grondzaken, de Grondexploitatie en Vastgoed heeft u niet in eigen hand. Veel dossiers worden gestart door een verzoek van een inwoner of ondernemer. Hierdoor is het mogelijk dat u tegen achterstanden aanloopt in de afhandeling van deze dossiers. Heeft u niet de behoefte aan extra personeel op de werkvloer, maar wilt u wel resultaten? Denk dan eens aan outsourcing. Neem voor meer informatie contact op met Mark Wossink, manager Grond & Exploitatie. Neem contact op via het formulier onderaan de pagina.

CONTRACTENDATABASE

Modelcontracten vormen vaak de basis van uw contractvorming. Op basis van eerdere ervaringen heeft uw organisatie een eigen lijn ontwikkeld in veel voorkomende contracten. Nieuwe ontwikkelingen, inzichten en noviteiten vinden vanzelf hun weg naar de contracten. Daarbij loopt u echter vaak achter de feiten aan: de jurisprudentie zit niet stil, waardoor uw contracten niet meer bij de tijd zijn.

Onze adviseurs hebben hun jarenlange ervaring gebruikt voor de inrichting van modelcontracten. Door wetgeving, actualiteiten en jurisprudentie bij te houden, zijn deze model-contracten up to date.

Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden om van onze modelcontracten gebruik te kunnen maken. Heeft u een vraagstuk ten aanzien van de onderhandelingen die uw medewerkers voeren? Ook daar biedt Ruimtemeesters u ondersteuning. Neem contact op via het formulier onderaan de pagina.


Informatie diensten Grond, exploitatie en vastgoed

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend meer informatie opvragen over onze dienstverlening op het gebied van Gis-Geodata.
  • Ik wil meer weten over (meerdere keuzes mogelijk)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


share


Onze adviseur vertelt u graag meer


Koen van Polanen

Directeur


connect


Contact

088 - 400.28.00