Maatwerk-training Omgevingswet
Interactief en efficient leren op een leuke manier

Maatwerk-training Omgevingswet

Ruimtemeesters biedt trainingen, cursussen en workshops aan in het kader van de Omgevingswet, die u helpen bij zowel het juist inhoudelijke kennisniveau als ook met de benodigde veranderingen en nieuwe manier van samenwerken. Wij kijken samen met u naar uw behoefte en leveren maatwerk. Dit kan voor alle verschillende onderdelen en niveaus van en binnen uw organisatie. Wij werken met online leerplatforms, serious gaming en acteurs. De trainers hebben ruime ervaring in het omgevingsrecht en zijn zelf ook betrokken bij de implementatie van de Omgevingswet bij verschillende gemeenten.

Wat mag u van ons verwachten?

Naast procesbegeleiding of ondersteuning van het implementatieproces heeft u soms behoefte aan een heldere training of workshop. Geheel op maat maken wij kennissessies, competentieworkshops of coachingstrajecten. Dit kan voor zowel een heel kernteam als voor individuele medewerkers op elk niveau. Ook voor ondernemers die met de Omgevingswet te maken krijgen is een goede en interactieve training onmisbaar in aanloop naar de invoering.

Wat levert het u op?

Actuele kennis over de laatste juridische aspecten van de Omgevingswet, maar ook grip op de benodigde verandering in rollen, functies en competenties. Het leren maken wij interactief, efficient  en leuk door inzet van serious gaming, online leren, apps of trainingsacteurs.

Voor wie?

Elke partij die te maken krijgt met de Omgevingswet en de nieuwe manier van werken die hierbij komt kijken.

Kosten

We werken niet met standaard producten of prijzen, wij gaan dus graag het gesprek met u aan over de mogelijkheden die binnen uw organisatie en budget de best passende zijn.

Informatie over onze Omgevingswet diensten

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend meer informatie opvragen over onze dienstverlening op het gebied van de omgevingswet.
  • Ik wil meer weten over (meerdere keuzes mogelijk)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 088-4002800

 

Overzicht diensten omgevingswet

share


Onze adviseur vertelt u graag meer


Nusin Higazi

Adviseur Omgevingsrecht- en wet


connect


Contact

088 - 400.28.00

Advies op leefomgeving

Detachering

Meer contact