3 x 3 scan

Graag praten wij u regelmatig bij over de actualiteiten omtrent Omgevingswet, AMvB’s en Invoeringswet. Maar de nieuwe wet vraagt duidelijk meer dan alleen een kennis-update. De nieuwe rolverdeling rondom ontwikkelingen in het fysieke domein vraagt om een aangepaste dienstverlening met een andere houding en bijbehorend gedrag richting initiatiefnemer.

Een verandering van 3 belangrijke elementen dus, die alleen slaagt als bestuur, MT en ambtelijk apparaat hier gezamenlijk in optrekken. Immers, als de relatie met de burger en ondernemer zo wezenlijk verandert, vraagt dat ook om nieuwe afstemming intern. Wij spreken dan ook over ‘de 3 x 3 transitie’.

In samenwerking met Meerkat – adviseurs in veranderkracht bij organisaties’ hebben wij een scan en een trainingsmodule ontwikkeld. De scan geeft inzicht in kennis, houding en gedrag op drie de lagen in uw organisatie. In onze basisworkshop gaan we vervolgens aan de slag om de benodigde cultuuromslag bespreekbaar te maken en op te starten.

Is uw interesse gewekt of heeft u vragen?  Download dan de leaflet en neem contact op voor meer informatie over de  ‘3×3 scan Omgevingswet’ of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Download hier de leaflet >

 

 

Contact

Ruimtemeesters
Daviottenweg 40
(de Koffiebrandery)
5222 BH 's-Hertogenbosch

T 088 - 400 28.00
E welkom@ruimtemeesters.nl

NIEUWSBRIEF