SNEAK PREVIEW: Ruimtemeesters Grond, exploitatie en vastgoed

 

Vanaf september breidt Ruimtemeesters haar dienstverlening uit in de richting van grondzaken, grondexploitatie en vastgoed. Onze adviseurs zijn ervaren gebiedsontwikkelaars, met kennis van de private markt en van het ruimtelijk proces. Omdat we niet kunnen wachten tot september komen we met een korte sneak preview.

Ruimtemeesters richt zich met Grond, exploitatie en vastgoed op de juridische kant van gebiedsontwikkeling. Wij adviseren bij strategische keuzen rondom de afspraken die gemeenten willen maken met projectontwikkelaars. Er wordt ondersteuning geboden bij het inrichten van een onderhandelingstraject en uiteindelijk staan onze juristen klaar om de afspraken op een goede wijze vast te leggen in een overeenkomst. Of u het nu een anterieure overeenkomst noemt of een samenwerkingsovereenkomst: Ruimtemeesters staat voor een helder advies.

Naast de overeenkomsten is het werkveld natuurlijk veel breder. Wat er allemaal onder valt, en wat u van ons mag verwachten, vertellen wij u in september.


Wilt u in de tussentijd meer informatie? Neem dan contact op met mr. Mark Wossink (mark@ruimtemeesters.nl) of bel 088-4002800.


shareuw reactie

Koen van Polanen


connect

GERELATEERD