Amal el Maach

Portretfoto van medewerker Amal el Maach

FUNCTIE

Consultant Leefomgeving & RO

Amal werkt momenteel aan haar scripties voor de twee masters Rechtsgeleerdheid (specialisatie grond- en mensenrechten) en Law & Technology. Ze vindt het leuk om zich volledig te focussen op een vraagstuk en daarbinnen alle juridische mogelijkheden te onderzoeken.

Amals Meesterschap

Amal is erg leergierig en grijpt dan ook vol enthousiasme nieuwe kansen aan om haar talenten en kennis te ontwikkelen. Daarnaast vindt ze het tijdens haar werk erg belangrijk om anderen te helpen op een veilige en verantwoordelijke manier. Ze deelt hierbij graag haar ideeën met anderen.

“Het leukste aan mijn werk vind ik het toepassen van mijn juridische kennis om op die manier mensen te kunnen helpen.”

 

Wat houdt het werk van Amal in?

Amal houdt zich bezig met het geven van juridische adviezen (op gebied van het Omgevingsrecht) aan verschillende gemeenten en partijen. In het verleden heeft zij zich beziggehouden met juridisch onderzoek op het gebied van contractenrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en onderwijsrecht.

Amal heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Voor Amal is Ruimtemeesters een erg toegankelijke organisatie waar je vooral de kans krijgt om je talenten te ontdekken en ontwikkelen. Daarnaast vindt ze het ook erg leuk om bezig te zijn met verschillende projecten. Zo blijft het werk uitdagend en gevarieerd.

Meesterschap is durven om eerlijk en creatief te zijn in het vinden van een oplossing.