Eva d’Hooghe

Portretfoto van medewerker Eva D'Hooghe

FUNCTIE

Junior recruiter / HR-adviseur

Eva is mensgericht en vindt het belangrijk dat iedereen in de organisatie zich prettig voelt, omdat zij van mening is dat dit cruciaal is om goed te presteren. Ze neemt haar jarenlange ervaring als aanvoerder van het eerste hockeyelftal graag mee naar de werkvloer. Deze rol heeft haar geleerd wat aanpakken en verantwoordelijkheid nemen is. In combinatie met haar gedrevenheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme gaat ze altijd voor het beste eindresultaat.

Eva’s Meesterschap

Eva haar expertise ligt bij het enthousiasmeren en het verbinden van mensen aan de organisatie met als doel een langetermijnrelatie tot stand te brengen. Ze is daarnaast begaan met wat de medewerker drijft en kijkt daarbij graag naar mogelijkheden hen te helpen bij zowel hun professionele als persoonlijke ontwikkeling. Ze vindt het belangrijk dat iedereen in een team zich prettig voelt en probeert hier altijd oog voor te hebben.

Het leukste aan mijn werk vind ik mijn collega’s en het feit dat mijn werk zo divers is.

Wat houdt het werk van Eva in?

Eva houdt zich bezig met het opzetten van het HR-beleid. Samen met Hanneke probeert ze een mooi beleid vorm te geven en door te voeren. Eva’s focuspunten zijn recruitment en HR. Ze probeert mensen te enthousiasmeren voor de organisatie en streeft het doel om de beste werkgever te zijn na.

Eva heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

De openstaande functie zorgde dat ik veel facetten van het HR-vak kon leren kennen en de combinatie met recruitment vond ik leuk. Enerzijds de langetermijndoelen van een HR-beleid en anderzijds de kortetermijndoelen volbrengen met recruitment. Daarnaast kwam Ruimtemeesters op mij over als een leuke, informele, nuchtere club. Iedereen staat heel positief tegenover nieuwe ideeën en ze proberen dit ook zeker te stimuleren. Ik ben het meest trots op het feit dat sommige medewerkers al hebben aangegeven een positief verschil te merken ten opzichte van een jaar geleden.

Meesterschap is tussen de medewerkers staan met als doel de ideale werkomgeving te creëren waardoor medewerkers tevreden zijn en de organisatie blijft groeien.