Eva Labrujere

Eva Labrujere

FUNCTIE

Adviseur Ruimtelijke Ordening

Eva is iemand die graag leert en een open blik heeft. Ze staat open voor nieuwe lessen en ervaringen. Door haar studie Bouwkunde/Stedenbouwkunde aan de TU Delft heeft ze een sterke interesse voor steden en ruimtelijke ontwikkeling, ook internationaal. Hierin komen namelijk vraagstukken over een duurzame toekomst samen.

Eva’s Meesterschap

Eva heeft een positieve en oplossingsgerichte denkwijze. Ze wil alles tot op de bodem uitzoeken en maakt daarbij gebruik van haar analytische vermogen. Eva kan gelaagde vraagstukken met een gestructureerde werkwijze aanpakken, en schakelt tussen disciplines en schaalniveaus. Door hierin het overzicht te bewaren werkt zij aan doorgronde en integrale adviezen.

Het leukste aan mijn werk vind ik het mogen bewaken van de ruimtelijke kwaliteit. Ruimte is namelijk overal en is de gemeenschappelijk deler die ons allemaal verbindt.

Wat houdt het werk van Eva in?

Als Adviseur Ruimtelijke Ordening houdt Eva zich bezig met de beoordeling van en advisering over ruimtelijke plannen. In het verleden heeft ze milieuonderzoeken uitgevoerd, de haalbaarheid van ruimtelijke ontwikkelingen onderzocht, en bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen geschreven.

Eva heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Het een stimulerende omgeving is om zich door te kunnen ontwikkelen. Daarnaast vindt ze het fijn dat haar pad nog niet vastligt. Ruimtemeesters koestert het vakmanschap, maar loopt tegelijkertijd voorop met actuele ontwikkelingen.

Meesterschap is dienstbaarheid