Hanneke Verrijt

Portretfoto van medewerker Hanneke Verrijt

FUNCTIE

Manager Recruiter en HR

Hanneke denkt en bouwt graag mee om de organisatie, collega’s en kandidaten verder te brengen. Ze gaat graag met je in gesprek en is altijd op zoek naar verbetering en de beste oplossing. Door deze gedrevenheid en haar commerciële achtergrond weet ze wat er speelt in organisaties. Dit komt sterk van pas bij haar taken als Senior Recruiter en HR-adviseur.

Hanneke’s Meesterschap

Hanneke is een echte aanpakker. Ze is iemand die door haar brede ervaring en expertise in zowel Human Resources als commercie zich bij Ruimtemeesters als een vis in het water voelt. Ze zorgt ervoor dat het gewenste resultaat bereikt wordt. In haar werk zet ze menselijkheid, kennis en gedrevenheid centraal, maar ook aan een flinke dosis humor en gezelligheid ontbreekt het haar niet.

Het leukste aan mijn werk vind ik mijn collega’s natuurlijk! Maar ook de uitdaging die Ruimtemeesters mij biedt en de mogelijkheden die ik krijg om mijn eigen ideeën uit te werken.

Wat houdt het werk van Hanneke in?

Binnen Ruimtemeesters houdt Hanneke zich bezig met het opzetten van de onboarding, het structureren van de HR-processen en het opzetten van de recruitmentmarketing. Haar werkzaamheden bestaan uit het inlezen, analyseren, overleggen en opzetten van het beleid.

Hanneke heeft voor Ruimtemeesters gekozen, omdat…

De combinatie van taken, de informele sfeer en de uitdaging haar erg aansprak. Ze merkt dat Ruimtemeesters medewerkerstevredenheid echt belangrijk vindt en dat het een platte en informele organisatie is. Hanneke is trots dat de Recruitment en HR-afdeling steeds meer vorm krijgt en dat haar collega’s dit ook merken en waarderen. Dit geeft haar de energie om de processen te blijven verbeteren.

Meesterschap is het delen van kennis en ervaring binnen de gehele organisatie, samen zorgen voor een organisatie en cultuur waarin iedereen zich prettig voelt en het beste uit zichzelf haalt.