Helge Sman

FUNCTIE

Officemanager

Helge is breed geïnteresseerd en heeft zich door de jaren heen dan ook met verschillende dingen beziggehouden. Zij is sociaal, open-minded en hulpvaardig.

Helges Meesterschap

Helge is proactief en weet wat er op- of aangepakt moet worden. Ze stapt makkelijk op mensen af en staat er altijd voor open om nieuwe dingen te leren en te doen. Ze houdt namelijk van afwisseling in haar werk.

Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie in werkzaamheden: het ene moment sta ik tl-balken te verwisselen en het volgende maak ik een poster van een werkproces of redigeer ik een blog.

Wat houdt het werk van Helge in?

Helge houdt zich bezig met alles wat er gedaan moet worden aan interne ondersteuning zodat alle collega’s zich op hun werk kunnen concentreren. Ze zorgt ervoor dat de kantoorvoorraad op orde is en geeft de planten water, maar regelt bijvoorbeeld ook zaken rond het wagenpark en contracten en maakt dat (digitale) documenten aan de Ruimtemeesters-standaard voldoen.

Helge heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

de organisatie maatschappelijke relevantie heeft. Ook vindt ze het leuk dat Ruimtemeesters een niet te grote en groeiende organisatie is. Dat geeft haar de ruimte om haar functie afwisselend te houden en de uitdaging in haar werk te behouden. Daarnaast hecht ze er waarde aan dat wij met alle collega’s van Ruimtemeesters vaak samenkomen om kennis te delen en vergroten, vaardigheden te verbeteren en de verbondenheid met elkaar te behouden en versterken.

Meesterschap is in staat zijn je te verplaatsen in de opdrachtgever, scherp krijgen waar behoeftes liggen en daarmee maatwerk leveren. Het hanteren van een oplossingsgerichte aanpak waarbij goed gekeken en geluisterd wordt maakt het mogelijk om te verbinden met verschillende partijen en naar een eindproduct te werken waar iedereen zich in kan vinden.