Ignaz Hameetman

FUNCTIE

Adviseur Leefomgeving en RO

Ignaz heeft de studie landschapsarchitectuur afgerond, waarna hij de master bouwkunde heeft gevolgd. Binnen zijn studie heeft hij de nadruk gelegd op het verbinden van landschap en steden, om de balans tussen menselijke behoeften en de planeet te verbeteren. Na zijn studie heeft Ignaz ervaring opgedaan bij een start-up op het gebied van energietransitie.

Ignaz’ Meesterschap

Ignaz is een contactvaardige, verantwoordelijke en vooruitdenkende professional. Hij is nuchter, rationeel en gedreven om zich te onderscheiden en kwaliteit te leveren. Hij hecht grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en streeft met passie naar positieve verandering. Met zijn creatieve geest weet hij deze ideeën om te zetten in concrete en haalbare plannen.

Ik vind het leuk om te werken aan projecten die impact hebben en zichtbaar zijn.

Wat houdt het werk van Ignaz in?

Ignaz is Adviseur Leefomgeving & RO met specialisatie in duurzaamheid en energietransitie. Hij adviseert en begeleidt vraagstukken over de fysieke leefomgeving, met focus op thema’s zoals bouw, energie, duurzaamheid, klimaat, landschap, natuur, participatie, ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw en water. Ignaz zet zijn kennis en ervaring in bij de verduurzaming en verbetering van Nederland en ziet en benut nieuwe kansen voor Ruimtemeesters.

Ignaz heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Hij hier de kans krijgt te werken aan een nieuwe tak die gericht is op duurzaamheid en energietransitie. Hij kan blijven ondernemen, nieuwe producten en diensten ontwikkelen en werken aan integrale projecten waarbij thema’s als klimaat, natuur en water aan bod komen.

Meesterschap is integrale, duurzame en innovatieve successen behalen binnen het domein van de fysieke leefomgeving.