Jan-David den Hartogh

Jan-David den Hartogh

FUNCTIE

Consultant Leefomgeving & RO

Jan-David is erg geïnteresseerd in planologie, geografie en duurzaamheid. Hij studeerde Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heeft hij de master Spatial Planning afgerond. Voordat hij bij Ruimtemeesters begon, heeft hij een half jaar bij de gemeente De Bilt stage gelopen.

Jan-Davids Meesterschap

Jan-David is georganiseerd bij alles wat hij doet. Hij kan daardoor goed het overzicht bewaren en gestructureerd zijn werk doen. Daarnaast is hij erg creatief. Hij weet problemen op een creatieve manier op te lossen.

 

Het leukste aan mijn werk vind ik het om op creatieve wijze problemen of kwesties in de ruimtelijke ordening aan te pakken en op te lossen.

Wat houdt het werk van Jan-David in?

Tijdens zijn studie heeft Jan-David bij de gemeente De Bilt gewerkt aan de transitievisie Warmte. Hierbij was hij bezig met het schrijven van beleid en het ondersteunen bij het participatiebeleid. Bij Ruimtemeesters is Jan-David gestart met zijn eerste opdracht bij de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) en vervult hier de rol van Implementatie Ondersteuner Omgevingswet.

Jan-David heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Er meteen een klik was tussen hem en Ruimtemeesters. Daarnaast heeft hij het gevoel dat Ruimtemeesters hem verder kan helpen groeien binnen het planologische vakgebied. Doordat Ruimtemeesters een kleine organisatie is, is de sfeer er gezellig en kent iedereen elkaar. Dit maakt het leuker dan werken bij een groot adviesbureau, waar je vaak alleen je eigen afdeling kent.

Meesterschap is wanneer je de expertise hebt waar anderen je voor benaderen, zoals voor advies en vragen.