Jonas Peters

Portretfoto van medewerker Jonas Peters

FUNCTIE

Adviseur Omgevingswet en leefomgeving

Profiel

Jonas is energieke adviseur en woont al zijn hele leven in Breda. Hij is afgestudeerd planoloog en heeft ruim 4 jaar ervaring in de advieswereld en bij gemeenten.  Hij werkt altijd doel- en oplossingsgericht, is een teamplayer, sterke projectleider en werkt graag aan verschillende projecten tegelijk.

Expertise

Jonas kent het huidige stelsel van de Wro en de Wabo vanuit zijn verschillende rollen als adviseur en projectleider. Het liefst werkt hij echter aan Omgevingswet trajecten, hij richt zich graag op de toekomst. Hij werkt aan visies en plannen en kent de verschillende kanten van de tafel goed. Daarnaast geeft hij trainingen over de Omgevingswet en begeleidt hij graag participatie trajecten.

Meesterschap is

Samen met opdrachtgevers en participanten komen tot een sterk en breed gedragen eindproduct.

Droomproject

Werken aan de gebiedsontwikkeling van een nieuw of her te ontwikkelen stadsdeel waarbij de stem van inwoners en gebruikers sterker is dan die van de planmakers en ontwikkelaars.

Jonas helpt u graag verder met het vinden van de juiste antwoorden en oplossingen voor uw vraagstukken binnen de fysieke leefomgeving.
T 06 – 36 19 16 06