Jordi van Egdom

Jordi van Egdom

Profiel

Jordi van Egdom is een veiligheidskundige en gespecialiseerd in evenementen vergunningverlening. Hij is zeer klantgericht en weet de wensen van een opdrachtgever altijd zeer concreet te vertalen naar de praktijk. Een sociale aanpak en een leuke werksfeer draagt daar voor hem aan bij. Jordi bevordert dit met zijn (droge) humor en oprechte interesse!

Jordi werkt zowel samen als zelfstandig en is zeer flexibel in de omgang en het werk. Hij is nieuwsgierig en leergierig, en maakt nieuwe opdrachten zich daardoor snel eigen. Verder is hij te allen tijde rationeel, kalm en bewaart hij het overzicht. In het kader van zijn persoonlijke interesses, heeft Jordi ook veel verstand van computers en software, waardoor hij nieuwe software (zoals behandelsystemen) snel door heeft.

Expertise

Met als basis een strategische opleiding op het gebied van evenementen en crowd management en ervaringen bij evenementen-gemeenten als Berg & Dal en Amsterdam is Jordi een veelgevraagde specialist. De kennis en ervaring, ook op juridisch vlak, maakt van hem een vergunningverlener die tussen de praktijk en theorie in staat.

Meesterschap is

Als bovenmatig geïnteresseerde veiligheidskundige en vergunningverlener bezig zijn met het Besluit Brandveilig Gebruik en Basishulpverlening Overige Plaatsen (Besluit BGBOP) en sparren over juridische vraagstukken met betrekking tot evenementen en vergunningverlening.

Droomproject

Een combinatie tussen vergunningverlening en Openbare Orde en Veiligheid, of meewerken aan (een) gro(o)t(e) evenement(en) met de nadruk op veiligheid is voor Jordi een echte uitdaging!


share


INFO

Opleiding

Hogeschool Utrecht - Integrale Veiligheidskunde

Werkervaring

Gemeente Amsterdam
Gemeente Berg en Dal

Functie

Consultant (evenementen)vergunningen & APV

Blogs

Lees ze hier