Kim Broers

Kim Broers

FUNCTIE

Juridisch Consultant Omgevingsrecht

Kim is een sociale en loyale jurist. Een van haar sterke eigenschappen is om mensen te verbinden. Tijdens haar studie HBO Rechten heeft ze zich gespecialiseerd in het strafrecht en het sportrecht. Nadat ze haar Master Rechtsgeleerdheid heeft behaald, is ze begonnen bij Ruimtemeesters als Junior Juridisch Consultant Omgevingsrecht. Het vakgebied van handhaving en veiligheid sprak haar namelijk erg aan en daarbij staat ze altijd open voor nieuwe dingen.

Kims Meesterschap

Kim kan erg goed met anderen samenwerken en waardeert ieder in zijn kracht. Daarnaast is ze erg sociaal en gaat ze er altijd voor de volle 100% voor. Kim is altijd bereid om het voor alle partijen zo goed mogelijk te regelen. Dit doet ze door haar sterke communicatie en gedisciplineerd te werk te gaan.

“Het leukste aan mijn werk vind ik dat er geen dag hetzelfde is.

 

Wat houdt het werk van Kim in?

Kim heeft tijdens haar stages veel algemeen juridisch werk uitgevoerd. Zo heeft ze stages gelopen bij gemeente Tilburg, KNVB en vluchtelingenwerk. Bij Ruimtemeesters houdt Kim zich voornamelijk bezig met handhaving, veiligheid en Bibob.

Kim heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Ze erg veel goede verhalen had gehoord van anderen die bij Ruimtemeesters werken. Ook vond ze de gesprekken die ze tijdens haar sollicitatieprocedure heeft gehad erg fijn. Bij Ruimtemeesters wordt er echt naar je gekeken als persoon.

Meesterschap is de beste oplossing vinden voor alle partijen door naar elkaar te luisteren en iedereen in hun waarde te laten.