Kim van Meegdenburg

Portretfoto van medewerker Kim van Meegdenburg

FUNCTIE

Juridisch consultant handhaving

Profiel

Kim is een enthousiaste juriste met goede voelsprieten voor de praktijk. Tijdens en na haar studie Criminologie en (deels) rechten is ze langere tijd werkzaam geweest bij de Nederlandse- Voedsel en Warenautoriteit. Hier heeft ze ruime ervaring opgedaan met alle aspecten van (juridische) toezicht en handhaving. Kim haar interesse ligt bij de praktijk van de buitendienst. Daarnaast kan ze haar hart ophalen tijdens juridische vervolgstappen en het implementeren van nieuwe wetgevingen. Tevens het ontwikkelen van (alternatieve) handhavingsmethodieken behoort tot haar expertise. Na deze periode heeft ze zich met veel enthousiasme gericht op juridische handhaving binnen de gemeente. Hier houdt houdt zich bezig met het ontwikkelen van beleid en opleidingen op het gebied van de Drank- en Horecawet in het speciaal.

Expertise

Met veel enthousiasme, lef en doorzettingsvermogen maakt Kim van elke (handhavings)zaak of beleidsstuk een behapbare uitdaging. Binnen de gemeentelijke wereld voelt ze goed aan waar de politiek gevoelige punten liggen en weet deze om te buigen naar werkbare oplossingen. Integraal werken en denken staan bij Kim hoog in het vaandel. Dit weet ze goed over te brengen op andere partijen.

Meesterschap

Voor Kim omvat Meesterschap het geven van juridisch advies op het gebied van toezicht en handhaving. Daarnaast geeft ze graag advies over vraagstukken APV, ruimtelijke ordening en de Drank- en horecawetgeving.

Droomproject

Kim ziet ieder project op het gebied van de fysieke leefomgeving, toezicht en handhaving of beleid als een droomproject. Doordat Kim altijd bereid is een stapje extra te zetten, lukt het haar vaak om haar doelen te behalen. Door deze doelen te behalen kan Kim bijdragen aan een veiligere leefomgeving wat haar voldoening geeft in haar werk.