Lieke Vermeulen

FUNCTIE

Werkstudent Leefomgeving & RO

Lieke heeft haar studie Sociale Geografie en Planologie afgerond, met een interesse in het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving. Daarnaast hebben geografische kaarten altijd haar interesse gewekt, waarbij ze de invloed van geografie op onze samenleving verkent.

Lieke’s Meesterschap

Lieke is geordend, denkt kritisch en oplossingsgericht na en heeft een sterk inlevingsvermogen. Met haar gestructureerde aanpak en oog voor detail behoudt ze het overzicht bij complexe opdrachten. Ze begrijpt de belangen van betrokkenen en weet weloverwogen afwegingen te maken, die resulteren in waardevolle oplossingen.

Het leukste aan mijn vakgebied vind ik de diversiteit van projecten, het vereist zowel abstract denken als praktisch werken. Bovendien geeft het voldoening om bij te dragen aan een betere leefomgeving.

Wat houdt het werk van Lieke in?

Lieke vervult de functie van werkstudent bij Ruimtemeesters. Ze ondersteunt haar collega’s met diverse taken, zowel op het gebied van ruimtelijke projecten als intern. Als werkstudent krijgt ze de kans om praktijkervaring op te doen binnen het vakgebied en verschillende aspecten van het werk bij Ruimtemeesters te verkennen.

Lieke heeft voor Ruimtemeesters gekozen om…

Praktijkervaring op te doen na haar studie. Wat haar vooral aansprak was de combinatie van specialistische kennis en kennisdeling binnen het bedrijf. Daarnaast voelde ze zich ook aangetrokken tot de kleinschaligheid, open werksfeer en directe communicatie bij Ruimtemeesters.

Meesterschap is problemen omzetten in kansen door de belanghebbenden met elkaar te verbinden en hierdoor uiteindelijk meerwaarde te bieden aan de kwaliteit van de fysieke leefomgeving.