Lot van Egdom

FUNCTIE

Werkstudent Leefomgeving en RO

Lot studeert Urban Design en richt zich op het ontwerpen van zowel kleinschalige stedelijke ontwikkelingen als grootschalige gebiedsvisies. Hiernaast heeft ze ook ervaring in grafisch vormgeven. Lot heeft diverse andere interesses zoals het maken van illustraties, schilderen, wandelen, hardlopen en tijd met vrienden doorbrengen.

Lot’s Meesterschap

Lot staat bekend om haar enthousiasme, sociale vaardigheden en creatieve geest, die ze goed kan inzetten in haar werk. Ze weet anderen te inspireren door haar energieke communicatie en heldere uitleg van ontwerpen.

Het leukste aan mijn vakgebied vind ik dat je écht verandering kunt brengen in de wereld. Onderzoek doen naar hoe mens, dier en natuur in harmonie samen kunnen leven en dit ook echt bewerkstelligen met een ruimtelijk ontwerp.

Wat houdt het werk van Lot in?

Lot werkt momenteel als werkstudent bij Ruimtemeesters, waar ze zich bezighoudt met grafisch vormgeven. Daarnaast zet ze haar expertise op het gebied van stedenbouwkunde in voor stedenbouwkundige projecten binnen het bedrijf.

Lot heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Haar positieve gevoel tijdens de ontmoeting op een banenbeurs en tijdens het sollicitatiegesprek. Ze was nieuwsgierig naar zowel het bedrijf als de mogelijke rol die ze kon vervullen. De informele werksfeer, waarbij je gemakkelijk met iedereen kan een praatje kan maken, sprak haar sterk aan. Evenals de mogelijkheid om haar twee passies, vormgeving en stedenbouw, te kunnen combineren.

Meesterschap betekent voor mij dat je het beste in jezelf naar boven haalt, dit toe kan passen binnen jouw werk en altijd zal blijven groeien. Dat maakt naar mijn mening een echte Ruimtemeester.