Manu Heezen

Portretfoto van medewerker Manu Heezen

FUNCTIE

Juridisch adviseur Omgevingsrecht

Na het behalen van haar HBO-diploma rondt Manu ‘as we speak’ haar Master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg Universiteit af. Haar masterthesis ging over de Energietransitie en de Omgevingswet. Inmiddels heeft ze daarnaast ook al een jaar praktijkervaring bij Ruimtemeesters opgedaan.

Manu’s Meesterschap

Manu is doel- en oplossingsgericht. Ze zet zich voor de volle 100% in bij de uit te voeren werkzaamheden. Hierbij probeert ze altijd te denken in mogelijkheden. Tijdens haar studie werd ze enthousiast over het Omgevingsrecht en zij heeft zich daarin dan ook gespecialiseerd. Ze vindt het interessant om te zien dat er goed wordt nagedacht over de ruimte-indeling in ons land. Haar werk bij ons bestond en bestaat uit adviseren rond de bestemmingsplan- en omgevingsplanprocedure.

“Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit van de casussen.”

 

Wat houdt het werk van Manu in?

Manu adviseert onze klanten in bestemmingsplanprocedures, handhavingszaken en beleidsvorming en ze heeft ervaring met het opstellen van participatiebeleid. Binnen bestemmingsplanprocedures stelt ze ook anterieure overeenkomsten op. Daarnaast schrijft ze mee aan verweerschriften voor Servicedesk Leefomgeving en werkt ze aan bestemmingsplanprocedures. Manu verdiept zich bovendien in de wekelijkse relevante jurisprudentie.

Manu heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Ruimtemeesters de mogelijkheid biedt om kennis te maken met de juridische praktijk. De organisatie heeft korte lijntjes en een fijne gezellige sfeer met collega’s waarbij ook hard gewerkt wordt. Daarnaast vindt Manu de diversiteit van de casussen erg leuk.

Meesterschap is denken in mogelijkheden.