Mats Baars

Portretfoto van medewerker Mats Baars

FUNCTIE

Adviseur Leefomgeving & RO

Mats heeft Geografie, Planologie en Milieu gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, een studie waarin hij de verschillende aspecten van onze leefomgeving en de complexiteit ervan zowel theoretisch als praktisch heeft leren kennen. Het ruimtelijk-economische domein in het bijzonder heeft hierbij zijn interesse gewekt en geleid tot het volgen van een minor Ondernemerschap, Innovatie en Stedelijke ontwikkeling, verscheidene vakken binnen Bedrijfskunde en het behalen van zijn master Economische geografie aan de Universiteit Utrecht. Deze opleidingen geven hem een brede kijk op de leefomgeving.

Mats’ Meesterschap

Mats is in staat adviezen wetenschappelijk te onderbouwen en waar nodig kracht bij te zetten middels het gebruik van (GIS-)data. Daarnaast is hij erg bevlogen en vindt hij het leuk om samen met de opdrachtgever en betrokken partijen tot een mooi eindresultaat te komen waar beide partijen volledig achter staan.

Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie in werkzaamheden en opdrachtgevers.

Wat houdt het werk van Mats in?

Mats houdt zich bezig met verschillende projecten omtrent Ruimtelijke Ordening, zowel voor particulieren, grotere marktpartijen als overheden. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan het opstellen van ruimtelijke plannen en het begeleiden van ruimtelijke procedures.

Mats heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Het een betrokken en klantgerichte organisatie is. Uniek aan Ruimtemeesters is de kleinschaligheid in combinatie met de veelzijdigheid en expertise. Mats is het meest trots op het feit dat hij voor veel verschillende partijen mag meewerken aan het realiseren van een betere leefomgeving.

Meesterschap is in staat zijn je te verplaatsen in de opdrachtgever, scherp krijgen waar behoeftes liggen en daarmee maatwerk leveren. Het hanteren van een oplossingsgerichte aanpak waarbij goed gekeken en geluisterd wordt, maakt het mogelijk om te verbinden met verschillende partijen en naar een eindproduct te werken waar iedereen zich in kan vinden.