Maurice Cornielje

FUNCTIE

Consultant handhaving en OOV

Na zijn opleiding Integrale Veiligheidskunde heeft Maurice ervaring opgedaan bij een adviesbureau op het gebied van arboveiligheid. Nu richt hij zich op veiligheidsaspecten binnen gemeenten, zoals Handhaving, Ondermijning, OOV en Evenementenveiligheid, waarbij zijn kennis uit zijn minor Event Crowd Management van pas komt. Maurice is een sportief persoon en voetbalt regelmatig.

Maurice’s Meesterschap

Als consultant ondersteunt Maurice de gemeente bij moeilijke vraagstukken binnen de handhaving en openbare orde en veiligheid. Hij is een ambitieus en sociaal persoon, die zowel zelfstandig als in teamverband kan samenwerken. Hij neemt initiatief, is verantwoordelijk en streeft naar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij Ruimtemeesters pakt hij projecten met beide handen aan en zorgt voor een goed resultaat.

Het leukste aan mijn werk/vakgebied vind ik de samenwerking tussen personen, waarbij je samen gebruik kan maken van elkaars sterke punten en zo een groter effect kan creëren.

Wat houdt het werk van Maurice in?

Maurice adviseert gemeentes binnen zijn expertise handhaving en openbare orde en veiligheid. Hij houdt het niet bij één aspect binnen de discipline, maar houdt zich bezig met diverse onderwerpen, zoals evenementenveiligheid, handhaving, ondermijning, openbare orde en veiligheid en de bijbehorende juridische aspecten.

Maurice heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Hij weliswaar niet precies wist welke veiligheidsaspecten hem het meest aanspraken, maar wel een carrière in het publieke domein ambieerde. Hij wilde daarom graag bij een adviesbureau/detacheringsbureau voor gemeenten werken. Bij Ruimtemeesters kan hij betrokken worden bij diverse aspecten binnen het vakgebied en zo ontdekken welke richting hij uiteindelijk wil inslaan.

Meesterschap is het probleem achter de vraag vinden, begrijpen en daarop een oplossende aanpak te schrijven. Meesterschap is ook het effect van de aanpak maximaliseren, door adequaat samen te werken met actoren, waarbij je samen gebruik kan maken van elkaars sterke punten.