Maxime Vissers

FUNCTIE

Adviseur Omgevingswet & Participatie

Maxime is een positief kritische en sociale adviseur. Ze geeft niet zomaar op als dingen niet van een leien dakje gaan. Met dat doorzettingsvermogen weet ze haar doelen te bereiken.
Ze rondde haar studie Ruimtelijke ordening en planologie af met een onderzoek naar integraal werken bij gemeentes. Dat deed ze bij Ruimtemeesters. Nu werkt ze als Junior adviseur Participatie en Omgevingswet bij Ruimtemeesters aan verbetering van werkprocessen in de gemeente en een goede verbinding tussen gemeenten en hun bewoners.

Maximes Meesterschap

Maxime kan goed luisteren en observeren. Vervolgens bijt ze zich vast in het oplossen van knelpunten om werkwijzen, procedures en processen te verbeteren. Met haar sociale en positieve karakter werkt ze daarbij ook aan het dichter bij elkaar brengen van de gemeente en haar burgers. Maxime ziet dat als een investering die zich terugbetaalt in soepeler en dus sneller verlopende processen.

Het leukste aan mijn werk vind ik om nieuwe manieren van werken binnen de gemeente te bedenken en gemeente en bewoners dichter bij elkaar te brengen.

Wat houdt het werk van Maxime in?

Als Junior adviseur Participatie en Omgevingswet onderzoekt en ondersteunt Maxime projecten die een rol spelen in en bijdragen aan implementatie van de Omgevingswet voor gemeenten, bijvoorbeeld ook meewerken aan omgevingsvisies. Zij deed dit al tijdens haar studie gedurende haar stage bij de gemeente Geertruidenberg.

Maxime heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

ze tijdens haar stage haar collega’s heeft leren kennen als slimme en ambitieuze mensen die ook houden van gezelligheid. Delen en opnemen van kennis is bij Ruimtemeesters belangrijk. Dat is niet alleen goed voor de organisatie en de klanten, je blijft zo ook jezelf ontwikkelen. Door de variatie in opdrachten kun je bovendien ontdekken wat bij je past.

Meesterschap durven doen, uit je comfortzone durven stappen en blijven ontdekken.