Nina Tran

Nina Tran

Profiel

Nina is een enthousiaste en leergierige juridische consultant grondzaken. Door haar veelzijdige studie Notarieel Recht heeft zij zowel kennis ontwikkeld op het vlak van civiel, fiscaal en bestuursrecht. Als consultant werkt Nina aan uitdagende projecten bij verschillende gemeenten in de fysieke leefomgeving. In haar vrije tijd speelt ze graag piano en reist ze om de wereld te verkennen. 

Expertise

Door haar achtergrond en ervaring geeft Nina advies bij juridische privaatrechtelijke én bestuursrechtelijke aangelegenheden. Dit kan zijn in de taakvelden grondzaken en vastgoedrecht, ruimtelijke ontwikkeling of algemeen juridische zaken.

Meesterschap is

Met een breed blikveld ervoor zorgen een goede verbinding te houden met de kern en daarbij de details niet uit het oog verliezen. Daarbij ook een goed beeld van al hetgeen op juridische gebied speelt bij de opdrachtgever en hier adequaat op reageren.

Droomproject

Nina’s droomproject vindt plaats bij een gemeentelijke overheid waar zij vanaf begin betrokken is bij een nieuwbouwproject of gebiedsontwikkeling. Hier begeleidt zij graag het gehele traject en adviseert bij juridische vraagstukken of contracten. Netwerken en contact behouden met mensen, daar krijgt Nina energie van. Ze wil daarom ook binnen een project het schakelpunt zijn tussen overheid en externe partijen.


share


INFO

Opleiding

Universiteit Leiden - Bachelor of Laws, Notarieel recht
Universiteit Leiden - Master of Laws, Notarieel recht 'Civiel Effect'

Werkervaring

Gemeente Ermelo

Functie

Junior juridisch consultant grondzaken

Blogs

Lees ze hier