Sammie Fransen

FUNCTIE

Consultant Leefomgeving en RO

Sammie heeft Delta Management gestudeerd en stage-ervaring opgedaan in het buitenland. Na vijf jaar gewerkt te hebben als consultant voor een project bij Rijkswaterstaat, vervolgt ze nu haar pad bij Ruimtemeesters. Het leukste aan haar werk vindt ze het samenwerken en tot de beste oplossing te komen voor beide partijen. In haar vrije tijd beoefent Sammie pilates en zwemmen en ze is een fan van motorsport.

Sammie’s Meesterschap

Sammie heeft kennis en ervaring op het gebied van vergunningverlening binnen de Waterwet en Wbr. Sammie hecht waarde aan het sociale aspect binnen projecten, is een goede luisteraar, werkt zelfstandig en is vastberaden om het gewenste resultaat te behalen.

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de mensen en samen tot een goede oplossing komen.

Wat houdt het werk van Sammie in?

Sammie is een ervaren Consultant Leefomgeving en RO, gespecialiseerd in vergunningverlening volgens de Waterwet en Wbr. Ze heeft zich voornamelijk gericht op vergunningsaanvragen voor Rijkswaterstaat vanwege haar eerdere werkervaring. Nu streeft ze ernaar om haar expertise uit te breiden naar vergunningverlening voor waterschappen en gemeenten.

Sammie heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Na haar vorige werkervaring, was Sammie op zoek naar een kleinere organisatie die op overheidsniveau opereert. Een bedrijf waarin zij de mogelijkheid zou hebben om haar carrière op te bouwen, waar er aandacht is voor haar wensen en waar er gezamenlijk wordt gewerkt om deze te verwezenlijken. Vanwege het persoonlijke karakter en de benadering van Ruimtemeesters heeft Sammie gekozen om hier aan de slag te gaan.

Meesterschap is persoonlijke aandacht en samen tot de gewenste uitkomst komen.