Tessa van Hooijdonk

Portretfoto van onze medewerker Tessa van Hooijdonk

FUNCTIE

Junior adviseur Omgevingsrecht

Tessa is een leergierige startende jurist. Momenteel is zij bezig aan haar master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. Hierbij focust zij zich op de bestuursrechtelijke vakken, in het bijzonder het omgevingsrecht en handhavingsrecht. Tijdens haar studie heeft ze veel kennis opgedaan over de nieuwe Omgevingswet. Hoewel ze vrij nieuw in het vak is, draagt ze al veel kennis met haar mee door haar studie en is ze enorm gemotiveerd om meer te leren.

Tessa’s Meesterschap

Tessa is gericht op het komen tot praktische oplossingen. Ze denkt daarbij toekomstgericht en heeft door haar jonge leeftijd een frisse kijk op het omgevingsrecht. Met haar doorzettingsvermogen en kennis gaat ze op zoek naar een praktisch gerichte oplossing.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik enorm veel kennis opdoe dat ik voldoende word uitgedaagd om mezelf te ontwikkelen.

Wat houdt het werk van Tessa in?

Tessa houdt zich bezig met het omgevingsrecht en het handhavingsrecht. Ze ondersteunt collega’s bij het adviseren omtrent juridische vraagstukken. Daarnaast houdt ze zich bezig met het bijhouden en samenvatten van nieuwe jurisprudentie omtrent het omgevings- en handhavingsrecht.

Tessa heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Er geen duidelijke hiërarchische verdeling is in de organisatie. Iedereens inbreng is evenveel waard. Daarnaast wordt er aan iedere werknemer veel waarde gehecht, ongeacht leeftijd, studie of werkervaring.

Meesterschap is door middel van een brede juridische kennis komen tot een praktische oplossing. Alle aspecten van een probleem moeten worden bekeken en opgelost.