Thijmen Verschure

Portretfoto van medewerker Thijmen Verschure

FUNCTIE

Adviseur omgevingsmanagement / Beleidsadviseur RO

Profiel

Thijmen heeft Ruimtelijke Ordening en Planologie gestudeerd aan de NHTV in Breda. Inmiddels woont hij bijna vier jaar in de gezelligste stad van Brabant. Na zijn studie heeft hij een zijstapje gemaakt naar omgevingsmanagement in de aannemerij. In deze periode heeft Thijmen diverse functies bekleed in het omgevingsteam binnen verschillende infrastructurele projecten. Gedurende zijn werkzaamheden begon het te kriebelen om meer aan de voorzijde van planvorming creatief bezig te zijn. Dit heeft hij gevonden in zijn nieuwe functie binnen de ruimtelijke ordening.

Expertise

Door zijn ervaring in diverse grote infrastructurele projecten heeft hij de taal leren spreken van ontwerpers, werkvoorbereiders, planners en diverse overheidsinstanties. Thijmen heeft inzicht wat na besluitvorming moet worden uitgevoerd, waarin hij bij planvorming slim op inspeelt. Door accuraat te werken, proactief mee te denken met de initiatiefnemer(s) en resultaatgericht te zijn zet Thijmen zich voor de volle 100% in om het gewenste einddoel te bereiken.

Meesterschap is

Oplossingsgericht denken om samen met de betrokken partijen binnen de beoogde periode het gewenste eindresultaat te realiseren.

Droomproject

Thijmen wil de spin in het web zijn binnen de realisatie van een multifunctionele woonwijk waarin wonen, werken en recreëren wordt gecombineerd.