Thomas Korsmit

Portretfoto van medewerker Thomas Korsmit

FUNCTIE

Consultant Ruimtelijke Ordening

Thomas heeft een brede interesse in het vakgebied en gaat altijd voor het best haalbare resultaat. Daarnaast is hij communicatief sterk. Hij heeft Ruimtelijke Ordening en Planologie gestudeerd aan de NHTV Breda. Hierna heeft hij aan meerdere projecten gewerkt binnen verschillende gemeenten, zoals het beoordelen van buitenplanse omgevingsvergunningen, het opstellen en begeleiden van bestemmingsplannen en het leiden van projecten.

Thomas’ Meesterschap

Thomas heeft een brede interesse binnen het vakgebied van de ruimtelijke ordening. Stedenbouw, milieuthema’s en juridische aspecten wisselen elkaar af binnen dit vakgebied. Daarnaast zijn ook de lokale politiek en verschillende belangen bij een ontwikkeling belangrijk bij de realisatie van nieuwe ontwikkelingen. De samenhang tussen deze thema’s en aspecten vindt hij erg interessant.

Het leukste aan mijn werk vind ik de breedte van het vakgebied. De afwisseling zorgt ervoor dat mijn werk interessant blijft.

 

Wat houdt het werk van Thomas in?

Thomas houdt zich binnen Ruimtemeesters bezig met verschillende werkzaamheden. Op dit moment werkt hij als Jurist Ruimtelijke Ordening bij de Gemeente Oss. Daarnaast helpt hij verschillende gemeenten met zijn werkzaamheden bij de Servicedesk Leefomgeving.

Thomas heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Ruimtemeesters bestaat uit een jong en ambitieus team waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Hij had al veel goede verhalen gehoord over Ruimtemeesters en toen hij op zoek was naar een nieuwe stap in zijn carrière, was Ruimtemeesters voor hem een logische keuze.

Meesterschap is het bij elkaar brengen van diverse belangen en juridisch planologische aspecten binnen de ruimtelijke ordening om Nederland mooier, effectiever en duurzamer te maken.