Ugur Golbasi

Portretfoto van medewerker Ugur Golbasi

FUNCTIE

Vergunningregisseur / Wabo Casemanager

Ugur kijkt met een heldere en nuchtere blik naar wet- en regelgeving, die hij vervolgens vertaalt naar opdrachtgevers, zodat het voor hen duidelijk wordt wat de eisen zijn. Deze houding maakt hem een klantgerichte vergunningverlener. Hij kan met iedereen een gesprek aangaan.

Ugurs Meesterschap

Ugur zorgt voor een tevreden gevoel bij alle partijen. Dit bereikt hij onder andere door samen te werken met verschillende disciplines, zowel intern als extern. Hij heeft veel kennis van verschillende gebieden, waardoor hij de diverse belanghebbenden tevreden kan houden. Ugur is meedenkend en rechtvaardig. Hij biedt aanvragers hulp, in plaats van dat hij direct weigert. Daarnaast is hij erg consequent met zijn beoordelingen.

“Het leukste aan mijn werk vind ik de vrijheid die ik krijg om mijn werk in te vullen.”

 

Wat houdt het werk van Ugur in?

Zijn bouwkundige, technische achtergrond, zijn specialisme op het gebied van ruimtelijke ordening en zijn creatief-pragmatische aanpak maken hem tot een volwaardige wabo-casemanager. Daarnaast stellen deze expertises hem ook in staat om een voornemen passend te krijgen binnen de wet- en regelgeving.

Ugur heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

De organisatie hem passende opdrachten biedt. Hij merkt dat je als medewerker bij Ruimtemeesters onderdeel uitmaakt van een hecht team en niet wordt gezien als een nummertje. Ugur is het meest trots op het feit dat hij zelf heeft meegezocht naar een passende opdracht en hier met nog met veel plezier aan werkt.

Meesterschap is creatief omgaan met alle belanghebbenden, eisen en regelgeving om zo tot een eindproduct te komen waar iedereen tevreden mee is.