Mijn meesterschap
is resultaat boeken, zonder de politiek-bestuurlijke context te verliezen

Grond, exploitatie & vastgoed

De fysieke leefomgeving wordt gebouwd op grond. Ruimtelijke plannen worden gepland op grond. Grond is daarmee een essentieel onderdeel van de gebiedsontwikkeling en ruimtelijke ordening. De meesters van  grondzaken, grondexploitatie & maatschappelijk vastgoed zijn gespecialiseerd in de juridische aspecten rondom grond. Of het nu gaat om aan- of verkoop, het opstellen van anterieure overeenkomsten of het onderhandelen over PPS-constructies.

Bouwkunde

 Advies en detachering

Grond, Exploitatie en Vastgoed ondersteunt bij de juridische kanten van grondzaken en gebiedsontwikkeling. Zoals de contractvorming en de onderhandeling over gebiedsontwikkeling, herbestemming en projectontwikkeling, maar ook voor het inrichten van uw taakveld grondzaken of de gehele vastgoedorganisatie, het opstellen van actief, passief of juist eigentijds grondbeleid en richtlijnen. Bovendien zijn wij meesters in het optimaliseren van de werkprocessen.

Waar wij meesters in zijn

Onze juristen zijn bedreven in juridische vraagstukken. Of het nu gaat over de aankoop van grond, het opleggen van voorkeursrechten of de onteigening: Grond, Exploitatie en Vastgoed adviseert, begeleidt en zorgt voor de uitvoering. Daarbij houden onze adviseurs altijd het doel voor ogen: resultaat boeken, zonder de politiek-bestuurlijke context te verliezen. Op zowel bestuursrechtelijk, privaatrechtelijk als Europeesrechtelijk vlak kijken zij anders naar zaken, denken niet rechtlijnig maar in mogelijkheden en laten niets aan het toeval over.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij bieden uw organisatie ondersteuning op het gebied van tijdelijke adviseurs voor projecten , maar wist u dat wij uw organisatie ook ondersteunen door slimme producten aan te bieden?

Meer over onze diensten Tevens kunt u een beroep op ons doen voor de tijdelijke inzet van specialisten binnen dit vakgebied.

Meer over detachering

share


VACATURES

Er zijn nog geen vacatures geplaatst in dit werkgebied

LAATSTE NIEUWS


Team Hoogtemeesters haalt € 12.500,- op voor kankeronderzoek

Nieuws
02-09-2019

Op 31 augustus 2019 bereikte Team Hoogtemeesters, met Ron Visscher, Irma Dekker, Noortje Breij en Mark […]

Woningen bouwen, maar voor welke doelgroep?

Blog
15-07-2019

Veel gemeenten worstelen met de opgave om voldoende woningen te bouwen. Landelijk gezien lopen gemeenten al […]

Team hoogtemeesters – StelvioForLife

Blog
12-07-2019

Bij Ruimtemeesters ben ik een jaar geleden binnengekomen als juridisch zwaargewicht: met ruim 10 jaar overheidservaring […]

Gluren bij de buren: de spanning op de woningmarkt in Duitsland

Blog
10-04-2019

Dat er momenteel een probleem is op de woningmarkt is wel duidelijk, of het nu om […]