Mijn meesterschap
is resultaat boeken, zonder de politiek-bestuurlijke context te verliezen

Grond, exploitatie & vastgoed

De fysieke leefomgeving wordt gebouwd op grond. Ruimtelijke plannen worden gepland op grond. Grond is daarmee een essentieel onderdeel van de gebiedsontwikkeling en ruimtelijke ordening. De meesters van  grondzaken, grondexploitatie & maatschappelijk vastgoed zijn gespecialiseerd in de juridische aspecten rondom grond. Of het nu gaat om aan- of verkoop, het opstellen van anterieure overeenkomsten of het onderhandelen over PPS-constructies.

Bouwkunde

 Advies en detachering

Grond, Exploitatie en Vastgoed ondersteunt bij de juridische kanten van grondzaken en gebiedsontwikkeling. Zoals de contractvorming en de onderhandeling over gebiedsontwikkeling, herbestemming en projectontwikkeling, maar ook voor het inrichten van uw taakveld grondzaken of de gehele vastgoedorganisatie, het opstellen van actief, passief of juist eigentijds grondbeleid en richtlijnen. Bovendien zijn wij meesters in het optimaliseren van de werkprocessen.

Waar wij meesters in zijn

Onze juristen zijn bedreven in juridische vraagstukken. Of het nu gaat over de aankoop van grond, het opleggen van voorkeursrechten of de onteigening: Grond, Exploitatie en Vastgoed adviseert, begeleidt en zorgt voor de uitvoering. Daarbij houden onze adviseurs altijd het doel voor ogen: resultaat boeken, zonder de politiek-bestuurlijke context te verliezen. Op zowel bestuursrechtelijk, privaatrechtelijk als Europeesrechtelijk vlak kijken zij anders naar zaken, denken niet rechtlijnig maar in mogelijkheden en laten niets aan het toeval over.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij bieden uw organisatie ondersteuning op het gebied van tijdelijke adviseurs voor projecten , maar wist u dat wij uw organisatie ook ondersteunen door slimme producten aan te bieden?

Meer over onze diensten Tevens kunt u een beroep op ons doen voor de tijdelijke inzet van specialisten binnen dit vakgebied.

Meer over detachering

share


VACATURES

Er zijn nog geen vacatures geplaatst in dit werkgebied

LAATSTE NIEUWS


Herintroductie van het ministerie van VROM of behoud van lokale afwegingsruimte?

Blog
25-09-2020

Begin maart riepen de Kamerleden Nijboer en Ronnes op tot de herintroductie van het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening […]

Luister naar de stem van de omgeving

Blog
11-08-2020

Het uitstel van de Omgevingswet laat zien dat er nog veel werk aan de winkel is […]

Inwerkingtreding Omgevingswet opnieuw uitgesteld

Nieuws
01-04-2020

De invoering van de Omgevingswet kost meer tijd dan verwacht. Dat schrijft minister Stientje van Veldhoven […]

Van kantoortuin naar achtertuin. Hoe wordt thuiswerken een succes?

Blog
19-03-2020

Thuiswerken. Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe blijf je productief, gemotiveerd en in contact met je collega’s? […]