Werken als adviseur
Bij Ruimtemeesters

Advies

Werken als adviseur

Ruimtemeesters Advies bestaat uit een team met verschillende specialismen binnen de fysieke leefomgeving. Van Omgevingswet tot strategisch juridisch advies en gezondheid. Door jarenlange ervaring zijn onze adviseurs hét aanspreekpunt voor college, management, medewerkers en marktpartijen. Als regisseur overzien zij het proces en gaan zij altijd voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Samen bouwen we aan jouw eigen merk als adviseur. Dit doen we binnen de vakgroepen waar onze adviseurs actief zijn.

Bekijk vacatures Meer over Advies op de leefomgeving

Wat doen we?

We voorzien gemeentelijke overheid als marktpartijen van advies bij het realiseren of beoordelen van een initiatief.

We denken mee over ontwikkelingen in de markt en bedenken gezamenlijk welke adviesdiensten daarbij aangeboden kunnen worden. Hierbij maken we gebruik van onze instrumenten zoals GIS-analyses en Serious Gaming. Samen schrijven we aan offertes, geven trainingen en treffen we elkaar bij ’t Adviesgilde waarin we 1 keer per kwartaal de ontwikkelingen in ons vakgebied doornemen. Natuurlijk treffen we ook de andere consultants van Ruimtemeesters in de Meesterproef en tijdens ‘Ruimtemeesters Live!’.

Samenwerken

Als Ruimtemeester krijg je een na een jaar een vast contract, een vast salaris, vakantiegeld, bonus en pensioen.

Wij bieden verschillende vormen van samenwerking aan:

  • Vast contract in dienst van Ruimtemeesters
  • In dienst als entrepreneur. Je ontvangt een vast basissalaris en een variabele component

Kennis delen

Ruimtemeesters is een kennisbedrijf. Die kennis zit in de medewerkers die bij onze opdrachtgevers hun meesterschap bewijzen, vast of tijdelijk. En die kennis neemt exponentieel toe binnen ons netwerk, waar al die gespecialiseerde medewerkers elkaar vinden. Van daaruit kunnen wij opdrachtgevers ook bedienen met advies- en begeleidingsdiensten. Met inhoudelijke expertise op juridisch, planologisch en bouwkundig gebied. Onderling delen wij onze kennis en oplossingen actief via ons eigen kennisplatform Viadesk: een online omgeving waar je altijd een beroep kunt doen op jouw collega’s door het hele land met betrekking tot casussen, jurisprudentie, presentaties en andere Ruimtemeesters zaken.

Tijdens de maandelijkse Meesterproef (masterclass) zie je al jouw collega Ruimtemeesters en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en aangrenzende disciplines. Daarnaast is er twee keer per jaar Ruimtemeesters Live! Een bijeenkomst waarop kennis en informeel samenzijn worden gecombineerd.

Bekijk vacatures Open solliciteren


share


Stel je vraag hier


Hanneke Verrijt

Senior recruiter en HR-adviseur


connect


Bel ons

088 - 400.28.00

Werken bij Ruimtemeesters

Het Meesterschap programma

Alle vacatures