Werken als consultant
bij Ruimtemeesters

Consultancy

Werken als consultant

Het team van consultancy bestaat uit specialisten die ondersteunen bij capaciteitsproblemen en werkzaam zijn in verschillende vakgebieden: Ruimtelijke ontwikkeling, bestuurs-en privaatrecht, bouwkunde en advies op de leefomgeving. De consultants werken aan uitdagende projecten bij verschillende (markt)partijen. Zowel op projectbasis als ter langdurige vervanging van een werknemer bij een opdrachtgever.

Wat doen we?

Als consultant ga je van project naar project en leer je ontzettend veel van jouw vakgebied in een korte periode. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ambities!

Bekijk vacatures Bekijk vakgebieden

Samenwerken

Als Ruimtemeester krijg je een contract voor (on)bepaalde tijd, een vast salaris, vakantiegeld, bonus en pensioen. .

Wij bieden verschillende vormen van samenwerking aan:

  • Vast contract in dienst van Ruimtemeesters
  • In dienst als entrepreneur. Je ontvangt een vast basissalaris en een variabele component

Kennis delen

Ruimtemeesters is een kennisbedrijf. Die kennis zit in de medewerkers die bij onze opdrachtgevers hun meesterschap bewijzen, vast of tijdelijk. En die kennis neemt exponentieel toe binnen ons netwerk, waar al die gespecialiseerde medewerkers elkaar vinden. Van daaruit kunnen wij opdrachtgevers ook bedienen met advies- en begeleidingsdiensten. Met inhoudelijke expertise op juridisch, planologisch en bouwkundig gebied. Onderling delen wij onze kennis en oplossingen actief via ons eigen kennisplatform Viadesk: een online omgeving waar je altijd een beroep kunt doen op jouw collega’s door het hele land met betrekking tot casussen, jurisprudentie, presentaties en andere Ruimtemeesters zaken.

Tijdens de maandelijkse Meesterproef (masterclass) zie je al jouw collega Ruimtemeesters en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en aangrenzende disciplines. Daarnaast is er twee keer per jaar Ruimtemeesters Live! Een bijeenkomst waarop kennis en informeel samenzijn worden gecombineerd.

Bekijk vacatures Open solliciteren


share


Stel je vraag hier


Joost Pesch

Algemeen manager


connect


Bel ons

088 - 400.28.00

Werken bij Ruimtemeesters

Het Meesterschap programma

Alle vacatures