Het Meesterschap programma
Een heldere kijk op jouw ontwikkeling

Het Meesterschap programma


 

//ruimtemeesters.nl/wp-content/uploads/2019/05/Ruimtemeesters-Meesterschap-Iconen-00-Start.svg

KLAAR VOOR JOUW START?

Jouw ontwikkeling staat bij Ruimtemeesters voorop. Waar ben jij goed in? Wat zijn je talenten? Wat zijn de sterke punten van jouw persoonlijkheid? Als je bij ons begint brengen we dat met een assessment in beeld. Ook je minder sterke punten brengen we in kaart. Dit vormt de basis waarmee jij aan de slag gaat in ons Meesterschap programma. Je krijgt van ons alle ruimte om te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat is goed voor jou en goed voor Ruimtemeesters.

//ruimtemeesters.nl/wp-content/uploads/2019/05/Ruimtemeesters-Meesterschap-Iconen-01-Meesterschap_ontwikkelgesprek.svg

MEESTERSCHAP ONTWIKKELGESPREK

Jij bepaalt welke stappen jij zet. Voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en de ontwikkeling van Ruimtemeesters. Om te sparren en je te helpen voeren we samen jaarlijks minimaal 3 gesprekken over jouw ontwikkeling, de voortgang die je boekt en of het lukt gemaakte afspraken te realiseren. Heb je behoefte aan meer gesprekken? Jij geeft het aan, wij staan voor je klaar.

//ruimtemeesters.nl/wp-content/uploads/2019/05/Ruimtemeesters-Meesterschap-Iconen-02-Beloftegesprek.svg

BELOFTEGESPREK

Samen bespreken we de doelen die jij jezelf stelt. Jij geeft ook aan wat je daarvoor nodig hebt en hoe je deze gaat bereiken. Het is aan ons om je te faciliteren. Het is een samenspel. Samen kijken we terug en we kijken vooruit. Ben je goed op weg? Zijn er nieuwe uitdagingen nodig? Samen versterken we elkaar.

//ruimtemeesters.nl/wp-content/uploads/2019/05/Ruimtemeesters-Meesterschap-Iconen-03-Ontwikkelgesprek.svg

ONTWIKKELGESPREK

Is iedereen zijn afspraken nagekomen? Hoe sta je ervoor? Lukt het om je doelen te halen en wat is je volgende stap? In een doorgaande cyclus van doelen stellen, evalueren en volgende doelen stellen, kom je steeds hogerop.


 

//ruimtemeesters.nl/wp-content/uploads/2019/05/Ruimtemeesters-DNA-Liggend.svg

 

//ruimtemeesters.nl/wp-content/uploads/2019/05/Ruimtemeesters-Meesterschap-Iconen-Digitale_Gesprekscyclus.svg

DE DIGITALE GESPREKSCYCLUS

Je ontwikkeling digitaal in beeld. Een magische black box die de motor is van jouw ontwikkeling. Een online systeem waarin jij je doelen aangeeft en je voortgang monitort.

//ruimtemeesters.nl/wp-content/uploads/2019/05/Ruimtemeesters-Meesterschap-Iconen-Meesterproef.svg

MEESTERPROEF

Elke gesprekscyclus ronden we af met jouw Meesterproef; een presentatie om kennis en ervaringen te delen met collega’s. En daarna: op naar de volgende stap!


share


Stel je vraag hier


Hanneke Verrijt

Senior recruiter en HR-adviseur


connect


Bel ons

088 - 400.28.00

Download de infographic

Werken bij Ruimtemeesters