Werken als accountmanager

Deze vacature is helaas gesloten.

Werken als accountmanager bij Ruimtemeesters

Accountmanagers vind je bij veel organisaties waarin het belangrijk is om een product, dienst of medewerker aan de man te brengen. Bij deze organisaties is klantcontact daarom van groot belang. Zo ook bij Ruimtemeesters. Wat houdt het werk van een accountmanager bij Ruimtemeesters dan precies in? Hieronder beantwoorden wij de belangrijkste vragen die je kunt hebben over het werken als accountmanager bij Ruimtemeesters.

 

Wat is een accountmanager?

Als accountmanager ben je bij Ruimtemeesters de spin-in-het-web tussen klanten en medewerkers. Dit betekent dat je klant en medewerker aan elkaar verbindt. Je kijkt naar de wensen van de medewerker en van de klant en voorziet hen in hun wensen.

 

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een accountmanager?

Jouw verantwoordelijkheden als accountmanager bij Ruimtemeesters zijn de mooiste opdrachten samen met je medewerkers realiseren. Dit doe je door bestaande klanten (existing business) en nieuwe klanten (new business) te voorzien in hun behoeften. Je zorgt ervoor dat de opdracht van een klant gematcht wordt aan een passende medewerker. Belangrijk hierbij is dus dat je voor beide partijen, zowel klant als medewerker, een mooie opdracht realiseert. Voor beide partijen ben jij de sparringpartner. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratieve afhandeling van de opdrachten.

Als accountmanager ben je dus mensgericht, communicatief sterk en doelgericht. Daarnaast moet je interesse hebben in algemene bedrijfsvoering, klantgerichtheid en sales. Zo zijn Hbo-studies als Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Communicatie of International Business een goede voorbereiding op de functie van accountmanager bij Ruimtemeesters.

 

Wat zijn je doelstellingen als accountmanager?

Je belangrijkste doelstelling als accountmanager bij Ruimtemeesters is om zo goed mogelijk de wensen van de klant te matchen aan die van de medewerker. Door dit goed te doen, zorg je dat klanten terug blijven komen en houd je de contacten warm. Als accountmanager vind je het dus leuk om deze match te vinden en door te zetten naar de praktijk!

 

Ruimtemeesters is op zoek naar een junior accountmanager!

Wil jij accountmanager worden en jezelf in dit vak ontwikkelen? Ruimtemeesters biedt jou die kans!
Deze vacature is helaas gesloten.

Gepubliceerd op apr 26, 2021 en geschreven door:
Rien Raijmakers

Rien Raijmakers

Commercieel Directeur

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbriefinschrijving