Detachering & Advies

Herken jij je in onze merkwaarden: betrokken, persoonlijk, resultaatgericht en ambitieus? Dan is werken bij Ruimtemeesters iets voor jou!

Download hier het merkpaspoort van Ruimtemeesters

Met dit paspoort krijg je een indruk hoe het is om met en voor ons te werken.

Merkpaspoort

Detachering

Onze consultants bieden wij een informele en inspirerende omgeving met een sterke focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling bij uiteenlopende opdrachtgevers. Een plek waar zij zich kunnen bewijzen als echte Ruimtemeesters.

Als consultant ga je van project naar project en leer je ontzettend veel van jouw vakgebied in een korte periode. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ambities.

Ons team van consultants bestaat uit specialisten die ondersteunen bij capaciteitsproblemen en werken in verschillende expertises: Ruimte & Leefomgeving, Omgevingsrecht, Omgevingswet, Vergunningverlening en Handhaving, Openbare Orde en Veiligheid.

Advies

Ruimtemeesters Advies bestaat uit adviseurs met verschillende specialismen binnen de fysieke leefomgeving. Onze adviseurs zijn hét aanspreekpunt voor college, management, overheidsmedewerkers en marktpartijen. Wij werken in teams waarbij jarenlange ervaring wordt gekoppeld aan frisse en innovatieve ideeën van de nieuwe generatie. Als regisseurs overzien wij de ruimtelijke en gemeentelijke processen en zorgen we voor strategische en praktisch toepasbare adviezen van kwaliteit.

Het team denkt altijd vanuit de laatste ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving en bepaalt met opdrachtgevers welke adviezen hierbij nodig zijn. We voorzien de overheid en marktpartijen van advies bij het realiseren of beoordelen van ruimtelijke ontwikkelingen, juridische procedures of omgevingsbeleid.

Als adviseur werk je samen met het team aan projecten en geef je workshops en trainingen. Zowel vanuit het kantoor als op locatie bij de klant. Ook tref je het team regelmatig voor het uitwisselen van kennis, ervaring en marktontwikkelingen bij bijeenkomsten van ’t Adviesgilde.

Samen met jou bouwen we aan jouw eigen merk als adviseur. Je wordt opgeleid tot ervaren procesbegeleider waarbij je je specialisme optimaal uitbouwt.

Neem contact op.