Detachering & Advies

Herken jij je in onze merkwaarden: betrokken, persoonlijk, resultaatgericht en ambitieus? Dan is werken bij Ruimtemeesters iets voor jou!

Download het merkpaspoort van Ruimtemeesters.

Gebruik onderstaand formulier om ons ‘Merkpaspoort’ toegestuurd te krijgen. Met dit paspoort krijg je een indruk hoe het is om met en voor ons te werken.

Merkpaspoort

Detachering

Onze consultants bieden wij een informele en inspirerende omgeving met een sterke focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling bij uiteenlopende opdrachtgevers. Een plek waar zij zich kunnen én geacht worden te bewijzen als echte Ruimtemeesters.

Als consultant ga je van project naar project en leer je ontzettend veel van jouw vakgebied in een korte periode. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ambities.

Ons team van consultants bestaat uit specialisten die ondersteunen bij capaciteitsproblemen en werkzaam zijn in verschillende expertises: Ruimte & Leefomgeving, Omgevingsrecht, Omgevingswet, Vergunningverlening en Handhaving, Openbare Orde en Veiligheid.

Advies

Ruimtemeesters Advies bestaat uit adviseurs met verschillende specialismen binnen de fysieke leefomgeving. Onze adviseurs zijn hét aanspreekpunt voor college, management, overheidsmedewerkers en marktpartijen. Wij werken het liefst in adviesteams waarbij jarenlange ervaring wordt gekoppeld aan frisse en innovatieve ideeën van de nieuwe generatie. Als regisseurs overzien wij de ruimtelijke en gemeentelijke processen en zorgen we voor strategische en praktisch toepasbare adviezen van kwaliteit.

Ons team van adviseurs denkt altijd vanuit de laatste ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving en bepaalt met opdrachtgevers welke adviezen hierbij nodig zijn. Van concrete bestemmingsplanprocedures tot implementatie van de Omgevingswet en van handhavingsverzoek tot huisvestingsbeleid. We voorzien de gemeentelijke overheid en marktpartijen van advies bij het realiseren of beoordelen van ruimtelijke ontwikkelingen, juridische procedures of omgevingsbeleid.

Samen met teamgenoten schrijf je aan offertes, geef je workshops en trainingen en werk je aan projecten. We werken zowel vanuit ons eigen kantoor als op locatie bij onze klanten en treffen elkaar regelmatig voor het uitwisselen van kennis, ervaring en marktontwikkelingen bij bijeenkomsten van ’t Adviesgilde.

Samen met jou bouwen we aan jouw eigen merk als adviseur. Je wordt altijd opgeleid tot ervaren procesbegeleider waarbij je je eigen specialisme en onderwerpen optimaal mag uitbouwen.

Neem contact op.

Contactformulier