Vergunningen Toezicht Handhaving

Detachering

De Juristen van Ruimtemeesters hebben ervaring bij verschillende gemeentes in grote handhavingszaken. Wij kunnen uw gemeente of omgevingsdienst adviseren over hoe om te gaan met handhaving bij een specifieke situatie.

Advies

Ruimtemeesters kan tijdelijk personeel leveren voor de afdeling VTH bij uw gemeente. Onze medewerkers kunnen meedraaien bij handhavingszaken, als casemanager maar ook op vergunningverlening.

 

Outsourcing

Onze ServiceDesk Leefomgeving neemt handhavingsdossiers over van uw gemeente. Zo kunnen wij waarschuwingsbrieven schrijven, alsook voornemens om te handhaven, het afwegen van zienswijzen en handhavingsbesluiten nemen. Hierbij hebben wij ook contact met de toezichthouders, vergunningverleners en de overtreder.

Wat houdt VTH in?

Om de leefomgeving in Nederland voor iedereen leefbaar, is het van belang dat ruimtelijke wet- en regelgeving door burgers en bedrijven worden nageleefd.  Om deze reden houden gemeenten, toezicht en handhaven waar nodig. Ruimtemeesters heeft veel ervaring bij de stappen in een handhavingstraject en kan uw gemeente ondersteunen.

Onze werkwijze

De juridische kennis in combinatie met de ervaring van medewerkers in dit werkveld zorgt ervoor dat Ruimtemeesters dé partij is die uw gemeente kan helpen.  

Onze werkwijze

De juridische kennis in combinatie met de ervaring van medewerkers in dit werkveld zorgt ervoor dat Ruimtemeesters dé partij is die uw gemeente kan helpen.  

Processen ruimtelijke ordening

Onze ruimtelijke onderbouwingen brengen alle aspecten uit de leefomgeving samen en geven ruimte en kwaliteit aan ontwikkelingen.

Lees verder

Participatie trajecten

Samen maken we onze leefomgeving; wij nemen u samen met onze participatie- en communicatiepartners mee in een succesvol participatieproces.

Lees verder

Direct hulp of advies nodig?

Niet gevonden wat u zocht of hulp nodig bij specifieke vraagstukken? Neem direct contact met ons op:

088 – 400 28 00
welkom@ruimtemeesters.nl

Wij bieden de overheid praktische en effectieve oplossingen, lees hier meer over onze diensten.

Hulp nodig op het gebied van Vergunningen Toezicht Handhaving?