Team hoogtemeesters – StelvioForLife

Bij Ruimtemeesters ben ik een jaar geleden binnengekomen als juridisch zwaargewicht: met ruim 10 jaar overheidservaring in de juridische gebiedsontwikkeling weet ik het nodige van privaatrechtelijk contracteren, Europeesrechtelijke mededinging en het publieke domein van ruimtelijke planvorming. Ook in letterlijke zin was ik meer dan een zwaargewicht, met een voorliefde voor lange werkdagen en lekker eten.

Werken bij Ruimtemeesters heeft mij de kans geboden om écht balans te brengen in mijn leven. Ik blijf verslaafd aan het werk. Ik heb een passie voor het adviseren en ik voel een onvoorwaardelijke betrokkenheid bij de opdrachtgever. Maar daar boven staat een gezondere leefstijl, waarbij goed eten en dagelijks sporten centraal staan. Als adviseur bij Ruimtemeesters kan ik dit veel beter combineren.

Als toetje heb ik drie collega’s kunnen overtuigen om met mij deel te nemen aan Stelvio for Life (www.stelvioforlife.nl), een sportief goededoelenevenement waarbij deze berg van 2.757 meter in de Dolomieten wordt beklommen. 31 augustus stap ik op de fiets en knal ik naar boven, om daar te vieren dat maatwerkbehandelingen van kanker weer een stapje dichterbij is gekomen.

Daarna wordt het weer tijd voor een nieuwe profielfoto.


Nieuwsgierig naar zijn fietstocht de Stelvio-pas op? Kijk op www.hoogtemeesters.nl of mail welkom@ruimtemeesters.nl 

Gepubliceerd op jul 12, 2019 en geschreven door:
Koen van Polanen

Koen van Polanen

Directeur / Juridisch Adviseur

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbriefinschrijving