Over ons

Ruimtemeesters is in Nederland hét adviesbureau dat de publieke sector voorziet van antwoorden op ruimtelijke en juridische vraagstukken en capaciteitsproblemen. Onze oplossingen reiken van kennisdeling en advisering in onze expertises tot en met het werven, selecteren en plaatsen van de juiste personele capaciteit. Wij bieden direct toegang tot een netwerk van ervaren en kundige omgevingsspecialisten en -regisseurs. Dat, gecombineerd met onze integrale dienstverlening van initiatieffase tot en met uitvoeringsfase, maakt Ruimtemeesters tot meedenkend én meewerkend partner in het fysieke domein.

Dit is wat wij zien

Visie

Ontwikkelingen in het fysieke domein gaan snel en de uitdagingen zijn veranderlijk en complex. De publieke sector ligt in onze informatiemaatschappij onder een vergrootglas en kan zich geen misstappen veroorloven. De publieke sector moet alert anticiperen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen rondom participatie, leefbaarheid en op de Omgevingswet. Er is behoefte aan deskundige ondersteuning en specifieke expertise om taken goed te kunnen vervullen. Expertise die vergaande specialisering veronderstelt.

Ruimtemeesters is al jaren een kundige en betrouwbare partner voor de Rijksoverheid, provincie en gemeenten. De inhoudelijke en procedurele expertise die wij in de publieke sector hebben opgebouwd, kunnen wij eveneens vertalen in toegevoegde waarde voor ondernemers en particulieren. Want ook deze doelgroepen hebben meer dan ooit behoefte aan een deskundige en betrokken gids die hen in het sterk veranderende landschap van wet- en regelgeving bijstaat met raad én daad.

 

Dit is wat wij willen betekenen

Missie

Ruimtemeesters wil een bijdrage leveren aan het op kwaliteit brengen en op hoog niveau houden van onze leefomgeving. Wij bieden opdrachtgevers daartoe praktische oplossingen op ruimtelijk en juridisch gebied. Maatwerk oplossingen op het uitgestrekte terrein van de fysieke leefomgeving, in de vorm van kennisdeling, advies, onderzoek en/of personele capaciteit.

Klanten vinden bij ons kennis en capaciteit, betrouwbaarheid en gemak. Onze medewerkers bieden wij een informele en inspirerende omgeving met alle ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling bij uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Een plek waar zij zich kunnen en geacht worden te bewijzen als echte Ruimtemeesters.

MERKPASPOORT RUIMTEMEESTERS

Gebruik onderstaand formulier om ons ‘Merkpaspoort’ te downloaden. Met dit paspoort krijg je een indruk hoe het is om met en voor ons te werken.

Merkpaspoort

Sectoren en klanten

Onze oplossingen reiken van kennisdeling en advisering tot en met het werven, selecteren en plaatsen van de juiste personele capaciteit in diverse sectoren; 

 Ministeries
 Gemeenten
 Omgevingsdiensten
 Waterschappen

Neem contact op.