Over ons

 

Ruimtemeesters

Dit is wie wij zijn

Ruimtemeesters is in Nederland hét bureau dat de publieke en private sector voorziet van  antwoorden op ruimtelijke en juridische vraagstukken en capaciteitsproblemen. Wij bieden overheden, ondernemers en particulieren praktische en effectieve oplossingen binnen de vakgebieden ruimtelijke ordening, bouwkunde, milieu, bestuurs- en privaatrecht.

Onze oplossingen reiken van kennisdeling en advisering op juridisch, bouwkundig en planologisch gebied tot en met het werven, selecteren en plaatsen van de juiste personele capaciteit (tijdelijk of vast). Wij bieden direct toegang tot een netwerk van ervaren en kundige omgevingsspecialisten en -regisseurs. Dat, gecombineerd met onze integrale dienstverlening van initiatief- tot en met uitvoeringsfase, maakt Ruimtemeesters tot meedenkend én meewerkend partner in het fysieke domein.

Visie

Dit is wat wij zien

Ontwikkelingen in het fysieke domein gaan snel en de uitdagingen zijn veranderlijk en complex. De publieke sector ligt in onze informatiemaatschappij onder een vergrootglas en kan zich geen misstappen veroorloven. Maar ook de private sector moet alert anticiperen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen rondom participatie, leefbaarheid en de voorbereiding op de Omgevingswet. Er is behoefte aan deskundige ondersteuning en specifieke expertise om taken goed te kunnen vervullen. Expertise die vergaande specialisering veronderstelt.

Ruimtemeesters is al jaren een kundige en betrouwbare partner voor de overheid en andere marktpartijen. De inhoudelijke en procedurele expertise die wij in de publieke sector hebben opgebouwd, kunnen wij eveneens vertalen in toegevoegde waarde voor ondernemers en particulieren. Want ook deze doelgroepen hebben meer dan ooit behoefte aan een deskundige en betrokken gids die hen in het sterk veranderende landschap van wet- en regelgeving bijstaat met raad én daad.

Missie

Dit is wat wij willen betekenen

Ruimtemeesters wil een bijdrage leveren aan het op kwaliteit brengen en op hoog niveau houden van onze leefomgeving. Wij bieden opdrachtgevers daartoe praktische oplossingen op bouwkundig, planologisch en juridisch gebied. Maatwerk oplossingen op het uitgestrekte terrein van de fysieke leefomgeving,  in de vorm van kennisdeling, advies, onderzoek en/of personele capaciteit.

Klanten vinden bij ons kennis en capaciteit, betrouwbaarheid en gemak. Onze medewerkers bieden wij een informele en inspirerende omgeving met alle ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling bij uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Een plek waar zij zich kunnen en geacht worden te bewijzen als echte Ruimtemeesters.

 


share


INFO

Opgericht in

2004

Team

44