Diensten

Onze oplossingen reiken van advisering in onze expertises tot en met het werven, selecteren en plaatsen van de juiste personele capaciteit. Daarnaast behoren outsourcing, opleiding en training en project- en procesleiding tot onze diensten.

Meedenkend én meewerkend partner

Meer dan een intermediair

Praktische oplossingen op ruimtelijk en juridisch gebied

Het probleem als uitgangspunt

Advies

Wij beschikken over een team adviseurs met verschillende specialismen binnen de fysieke leefomgeving. Door jarenlange ervaring zijn onze adviseurs hét aanspreekpunt voor college, management, overheidsmedewerkers en gemeenten. Als regisseurs overzien wij het proces en gaan wij altijd voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Detachering

U kunt een beroep op ons doen voor tijdelijke inzet van een omgevingsspecialist binnen onze expertises. Hiertoe hebben wij een eigen team van medewerkers en een netwerk van geselecteerde zelfstandige professionals waarop wij een beroep kunnen doen.

Outsourcing

Wij kunnen u helpen door middel van outsourcing en zorgen dat uw dossiers op afstand worden afgehandeld. Outsourcing kan worden ingezet op veel verschillende vlakken; van het behandelen van principeverzoeken tot het volledig verzorgen van een bestemmingsplantraject. Maar ook uw juridische adviesvragen en het opstellen van beleidsstukken.

Proces- en projectleiding

We nemen graag de leiding over uw proces of project. Na een grondige analyse van het project of de beleidsvraag, werken we een beknopt en helder plan van aanpak uit. We nemen graag alle onderdelen van het project van u over. Van collegevoorstellen tot participatiebijeenkomst en van beleidsnota tot raadspresentatie. U kunt bij ons terecht voor uw kleine en grote projecten.

Cursussen & Trainingen

Wij brengen onze kennis graag aan u over middels onze cursussen & trainingen. Zoals bijvoorbeeld over de nieuwe Omgevingswet. Binnen de overheid trainen wij groepen medewerkers, raadsleden, management en bestuur.

Interesse in één van onze diensten?

Wij gaan graag met u in gesprek over hoe we u het beste kunnen helpen. Neem hiervoor contact met ons op:

 088 – 400 28 00
 welkom@ruimtemeesters.nl

Neem contact op