Arianne van Assouw

Portretfoto van medewerker Arianne van Assouw

FUNCTIE

Office Manager

Arianne heeft ruime werkervaring als Office Manager in de vastgoed-, hospitality- en zakelijke dienstverleningssector. Ze zorgt ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt, waardoor haar collega’s met de juiste middelen en met plezier hun werk kunnen doen.
Haar interessegebieden omvatten gastvrijheid, reizen en het ontdekken van natuur en cultuur in andere landen. Ze heeft een aangeboren talent voor gastvrijheid en runt met veel plezier een bed & breakfast in een landelijk gebied aan de Maas. In haar vrije tijd vind je haar in de tuin met een boek, in musea, op stedentrips of genietend van een goed glas wijn.

Arianne’s Meesterschap

Arianne’s kwaliteiten zijn onder andere organiseren, regelen, coördineren en het oppakken van ad hoc taken. Ze neemt graag office-gerelateerde projecten op zich, of het nu gaat om het coördineren van een nieuwe huisstijl, het organiseren van evenementen of het implementeren van een nieuw CRM-systeem. Ze heeft ook plezier in het redigeren van teksten en is nauwkeurig in haar werk. Arianne zorgt ervoor dat alle details kloppen.

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit. Elke dag kan anders zijn en anders lopen dan gepland.

Wat houdt het werk van Arianne in?

Arianne is Office Manager bij Ruimtemeesters. Ze houdt zich bezig met office managementtaken, waaronder mobiliteit, facilitaire zaken en alles wat nodig is achter de schermen om haar collega’s te ondersteunen.

Arianne heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

De uitstraling en het enthousiasme van het team haar opvielen. Ze voelde zich aangetrokken tot de Brabantse gezelligheid die heerst binnen het bedrijf en waardeert de diversiteit en zelfstandigheid die de functie met zich meebrengt.

Meesterschap betekent verantwoordelijkheid krijgen en nemen voor het beste resultaat.