Casper Flier

Portretfoto van medewerker Casper Flier

FUNCTIE

Consultant Leefomgeving en RO

Casper is een rustig en bescheiden persoon, die door ervaring wijzer is geworden. Hij is praktisch en doelgericht ingesteld. Door zijn klassieke planologische scholing weet hij overzicht te krijgen en te behouden en daarnaast op het juiste moment een specialist in te schakelen wanneer dat nodig is. Dit doet hij altijd met veel geduld. Daarnaast is hij iemand die analytisch te werk gaat door vragen zo gericht en specifiek mogelijk te stellen.

Caspers Meesterschap

Casper is een generalist die je overal voor kunt benaderen, en soms met een verrassend antwoord komt, maar soms ook niet. Door zijn ruime ervaring met het toetsen van bestemmingsplannen, vindt hij de uitdaging in moeilijke vraagstukken. Hij stelt zich open op voor alles; ook voor de meest irrealistische mogelijkheden.

Het leukste aan mijn werk vind ik de grote variëteit aan initiatieven.

Wat houdt het werk van Casper in?

Casper houdt zich vooral bezig met Wabo casemanagement. Na plantoetsing vraagt hij adviezen op van vakspecialisten en brengt deze adviezen samen tot een samenhangende vergunning. Hierin is de verlening van de aanvraag het doel.

Casper heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Ruimtemeesters een sociaal en betrokken werkgever is. Daarnaast voelt hij zich erg prettig bij de persoonlijke benadering van Ruimtemeesters. Ze doen wat ze zeggen en dat vindt hij erg fijn. Wanneer er geen opdracht voor hem is, kan hij bijspringen met advieswerkzaamheden. Zo hangt zijn werk er niet vanaf of er een opdracht is.

Meesterschap is oplossingen bedenken of een uitweg vinden. Alleen al door een zaak in een ander perspectief te zetten, kom je tot andere inzichten die je verder helpen.