Esther Weterings

Portretfoto van medewerker Esther Weterings

FUNCTIE

Adviseur Omgevingswet en Participatie

Esther is zowel in haar werk als privé een bezige bij. Met de Omgevingswet als specialisatie, en daarvan zowel de procedurele als inhoudelijke kant, hoeft ze zich niet te vervelen, en het verveelt haar ook niet. Na de in eerste instantie bredere ontwikkeling daarbinnen, heeft Esther zich inmiddels toegelegd op het Omgevingsplan en het DSO.
Tot rust komen doet ze graag met een wandeling, “door de plankaarten” waar ze ooit zelf aan meegewerkt heeft, maar ook in de natuur. Op kantoor vinden we haar andere hobby, bakken, interessanter: daar plukken wij namelijk ook de vruchten van.

Esthers Meesterschap

Met haar aanleg om te luisteren en te analyseren, weet Esther de vinger snel op de zere plek te leggen. Met de input vindt ze een pragmatische weg om oplossingen in praktijk door te voeren en partijen te binden. Ze zet door tot ze het beoogde doel bereikt heeft. Waar nodig maakt ze daarbij gebruik van de kennis en vaardigheden binnen haar uitgebreide netwerk.

Het leukste aan mijn werk vind ik het steeds vernieuwend bezig zijn met en voor de fysieke leefomgeving.

Wat houdt het werk van Esther in?

Esther staat onze klanten bij met (strategisch) advies en projectleiding en de ondersteuning hiervan. Dat doet ze op het gebied van de Omgevingswet en omgevingsrecht in de breedste zin. Met haar advisering en begeleiding kan de Omgevingswet bij onze klanten soepel geïmplementeerd worden. Daarnaast zorgt ze voor kennisontwikkeling bij onze klanten en binnen ons team van adviseurs.

Esther heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Zij zich aangesproken voelt door onze missie om ‘Nederland mooier te maken’ en door de passie die wij hebben voor de mogelijkheden die de Omgevingswet biedt.

Meesterschap is je kennis en ervaring delen met anderen, terwijl je ook jezelf blijft ontwikkelen.