Irma Dekker

Portretfoto van medewerker Irma Dekker

FUNCTIE

Adviseur Omgevingswet en Participatie

Irma is een adviseur die met het ene been in het sociale en met het andere been in het fysieke domein staat. Ze houdt van nieuwe ontwikkelingen en begeleidt processen en projecten op een creatieve, maar nuchtere manier. Binnen projecten over de Omgevingswet voelt zij zich het meeste thuis.

 

Irma’s Meesterschap

In haar aanpak kijkt Irma altijd naar hoe de vraag op een praktische, creatieve wijze beantwoord kan worden. Ze zoekt daarom altijd naar maatwerk; naar iets dat past bij de organisatie en de gebruikers aanspreekt. In haar presentaties put Irma veelal uit haar grote netwerk en de vele praktijkvoorbeelden die ze kent. Waar nodig zet ze dit netwerk in om vanuit de ervaring van hen te vertellen.

Het leukste aan mijn werk vind ik het verbinden en enthousiasmeren bij presentaties en workshops.

 

Wat houdt het werk van Irma in?

Irma brengt haar ervaring vanuit het landelijke programma ‘Aan de slag met de Omgevingswet’ (omgevingsvisie, programma en participatie) in praktijk als procesleider Omgevingswet bij diverse gemeenten. Vanuit haar enthousiasme en praktijkkennis is zij een uitstekende presentator voor lunchsessies, cursussen en congressen over de Omgevingswet. Zij is een echte verbinder met een groot netwerk.

 

Irma heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

De aanpak van Ruimtemeesters op gebied van Omgevingswet en gezondheid haar erg aansprak. Ze is het meest trots op haar adviseurschap bij het programma ‘Aan de slag’ en haar succes als kwartiermaker bij de gemeente Dongen.

Meesterschap is luisteren, verbinden en het resultaat zo eenvoudig mogelijk maken.