Koen van Polanen

Portretfoto van medewerker Koen van Polanen

FUNCTIE

Directeur / Juridisch Adviseur

Profiel

Koen is een juridisch adviseur met een ruime blik. Dit blijkt niet alleen uit zijn studies Nederlands Recht (staats- en bestuursrecht) en Juridisch Bestuurswetenschappen, maar ook uit zijn ruime en diverse werkervaring. Hij adviseerde diverse gemeenten en bedrijven op het gebied van het omgevingsrecht. Als Ruimtemeester is Koen altijd op zoek naar een betere oplossing. Hij opereert op strategisch-tactisch niveau maar heeft de overtuiging dat die betere oplossing alleen maar gerealiseerd kan worden door goed samen te werken.

Expertise

De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op de vakgebieden ‘Handhaving’ en ‘Veiligheid’.  Binnen deze vakgebieden kent hij twee specialismen: vakantieparken en arbeidsmigranten. Koen adviseert zowel overheden, als bedrijven en burgers.

Meesterschap is

Goed tussen de regels door te lezen. Een oplossing zit in de interactie en niet in de letters.

Droomproject

Koen geniet van complexe vraagstukken. Dit kunnen vraagstukken zijn waarbij meerdere disciplines aan elkaar geknoopt moeten worden om tot een goed resultaat te komen, maar ook complexe juridische vragen. Zit u in een impasse of wellicht op een ogenschijnlijk doodspoor, mail Koen dan om met hem hierover van gedachten te wisselen.