Michael Hultermans

Portretfoto van medewerker Michael Hultermans

FUNCTIE

Juridisch Consultant Handhaving & OOV

Michael is een flexibele en vasthoudende jurist. Hij heeft de hbo-opleiding Rechten afgerond. Michael neemt graag een standpunt in en kan dit op een onderbouwde manier kenbaar maken. Hij communiceert op een open en eerlijke manier zodat alle betrokken partijen weten waar ze staan en aan toe zijn.

Michaels Meesterschap

Michael communiceert naar alle partijen  zo open en eerlijk mogelijk. Dit helpt hem om tot gedragen en goede besluitvorming te komen. Daarnaast is hij flexibel en kan hij de ruimte vinden in de regels. Voor vinkjes zetten, blind toepassen van regels of ‘stempel’ besluiten, ben je bij Michael aan het verkeerde adres. Michael is vasthoudend, hij staat voor wat hij vindt en durft dit ook te bespreken richting anderen. Uiteraard niet zonder te luisteren naar anderen.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat het afwisselend en betekenisvol is.

 

Wat houdt het werk van Michael in?

Michael denkt mee over praktische oplossingen voor juridische problemen. Hij geeft juridisch advies op het gebied van onder andere de Awb en de Wabo. Bovendien heeft hij ervaring met het behandelen van bezwaarschriften tegen omgevingsvergunningen, juridische handhavingszaken en de vertegenwoordiging van college of burgemeester daarbij. Maar ook door zijn werk als projectleider Omgevingsplan heeft hij de nodig kennis van het omgevingsplan en het voorbereiden op de komst van de Omgevingswet. En als regieambtenaar Omgevingsdienst was hij verantwoordelijk voor de samenwerking tussen gemeente en Omgevingsdienst. Daarnaast is hij bekwaam op het gebied van interne juridische advisering en het behandelen van omgevingsvergunningenaanvragen.

Michael heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Het hem een fijne organisatie leek om voor te werken en dit is ook gebleken. Ruimtemeesters is ook bereid starters een kans te geven, iets wat hij erg goed vindt. Zijn collega’s zijn een gezellige groep mensen met veel kennis en kunde.

Meesterschap is het geven van praktisch toepasbaar en gedegen juridisch advies.