Michael Hultermans

Portretfoto van medewerker Michael Hultermans

FUNCTIE

Juridisch consultant Handhaving

Profiel

Michael is een flexibele en vasthoudende jurist. Naast deze tegenstrijdige competenties heeft hij een gezonde dosis humor! Michael neemt graag een standpunt in en kan dit op een onderbouwde manier kenbaar maken. Hij communiceert op een open en eerlijke manier zodat alle betrokken partijen weten waar ze staan en aan toe zijn.

Expertise

Door mee te denken over praktische oplossingen voor juridische problemen onderscheidt Michael zich. Hij geeft juridisch advies op het gebied van onder andere de Awb en de Wabo.

Bovendien heeft hij ervaring met het behandelen van bezwaarschriften, zowel als secretaris van de bezwaarschriftencommissie en als vertegenwoordiging van het bestuursorgaan. Daarnaast heeft hij ervaring met betrekking tot interne juridische advisering en als casemanager Wabo.

Meesterschap is

Het geven van praktisch toepasbaar en gedegen juridisch advies. 

Droomproject

Als secretaris bij voetbalvereniging Sc ’t Zand zet Michael zich in om kinderen een veilige en fijne plek te bieden om hun sport te beoefenen. Zijn droomproject is om dit maatschappelijk betekenisvolle combineren met zijn werkzaamheden als jurist. Hierbij haalt hij voldoening uit het vinden en creëren van ruimte voor het samenbrengen van de politieke en bestuurlijke belangen.