Mike Willems

FUNCTIE

Stagiair

Mike Willems is 24 jaar en bezig aan de laatste maanden van de opleiding Management van de Leefomgeving en oriënteert zich nog voor de richting die hij na zijn studie op wil gaan. Momenteel is hij druk met zijn afstudeerproject, waarvoor hij samen met twee andere studenten van de HAS aan een gebiedsplan werkt voor de Gemeenten Oss en Maashorst en Waterschap Aa en Maas. Met als doel een landschapsverbinding tussen de natuurgebieden Herperduin en Keent te creëren. In deze rol lag zijn focus vooral op visievorming, beleidskant en participatie.

Mike is gek op voetbal, spreekt graag af met vrienden onder het genot van een biertje, houdt van sporten en leest graag over onderwerpen als de natuur en sterrenkunde. Zijn sterke eigenschappen zijn creativiteit, leergierigheid en loyaliteit. Hij helpt anderen graag, wat goed uitkomt als werkstudent. Daarnaast komt hij graag in aanraking met nieuwe onderwerpen en vindt het een mooie uitdaging om samen tot de beste oplossingen te komen.

 

Het leukste van mijn werk vind ik het werken aan de leefomgeving van de toekomst!

Wat houdt het werk van Mike in?

Mike zal zich voornamelijk bezighouden met de ondersteuning bij de Telersvisie voor Gemeente Rucphen. Daarnaast zal hij op de website over een aantal projecten schrijven.

Mike heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

het me een leuk bedrijf leek om alvast werkervaring op te doen om zo te kijken waar ik me na mijn afstuderen mee wil bezighouden. Daarnaast kwam Ruimtemeesters over als een kleinschalig en gemoedelijke organisatie met een jeugdig en groeiend team. Opvallend is ook de informele sfeer en het Brabantse gehalte.

 

Meesterschap betekent je willen blijven ontwikkelen en werken aan de toekomst van onze mooie leefomgeving.