Rien Raijmakers

Portretfoto van medewerker Rien Raijmakers

FUNCTIE

Commercieel Directeur

Als commercieel directeur is Rien het gezicht van Ruimtemeesters. Hij is deskundig, vriendelijk en oprecht geïnteresseerd in collega’s en opdrachtgevers. Rien weet de juiste balans te vinden tussen zakelijkheid en oprechte betrokkenheid.

 

Riens Meesterschap

Rien is graag in contact met mensen en professionals en luistert toe waar zij hun passie aan beleven. Hij gelooft in verbinden, netwerken, samenwerken en samen groeien. Daar krijgt hij dan ook energie van. Zo krijgt winst voor hem een hele andere lading.

Het leukste aan mijn werk vind ik het om kansen te zien en ambities mogelijk te maken.

 

Wat houdt het werk van Rien in?

Rien is binnen Ruimtemeesters verantwoordelijk voor het commerciële resultaat. Dit bereikt hij door te luisteren naar mensen en te zorgen dat er kansen gezien worden.

 

Rien heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Er volgens hem geen ander is. Ruimtemeesters is uniek, omdat het probleem van de klant centraal staat. Niet enkel de oplossingen staan centraal. Ruimtemeesters is een meedenkend en meewerkend partner. Rien is het meest trots op het feit dat Ruimtemeesters zich van intermediair naar een brede dienstverlener in het fysieke domein ontwikkeld heeft.

Meesterschap is het altijd ruimte vinden voor een betere oplossing.