Ron Visscher

Portretfoto van medewerker Ron Visscher

FUNCTIE

Adviseur Leefomgeving & RO/partner

Ron is als partner en manager van Ruimtemeesters Advies betrokken bij alle adviesprojecten en volgt in die rol ook de laatste trends en ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving. Door zijn ruime ervaring met ruimtelijke ontwikkelingen kan hij zich goed verplaatsen in opdrachtgevers. Met enthousiasme en overtuigingskracht neemt hij ze mee bij strategische beleidsvragen, procesaanpassingen of ruimtelijke ontwikkelingen.

Rons Meesterschap

Vanuit zijn achtergrond in Sociale Geografie & Planologie heeft Ron al meer dan 15 jaar ervaring met het verbinden van economische, ruimtelijke, juridische en politieke belangen. Ron kan mensen meekrijgen en overtuigen van andermans belang, maar ook kritisch analyseren of bestaande werkprocessen voor verbetering vatbaar zijn. Door ruime ervaring met projecten rondom de Omgevingswet is hij in staat om deze grote opgave te vertalen naar praktische en pragmatische deelprojecten. Vanuit zijn enthousiasme en bevlogenheid zoekt hij voor elk vraagstuk een passende oplossing.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat elke dag anders is.

 

Wat houdt het werk van Ron in?

Ron houdt zich bezig met ruimtelijke vraagstukken, waaronder ook de implementatie van de Omgevingswet. Hij heeft op dit gebied ruime ervaring als adviseur, projectleider en programmamanager. Hij is verantwoordelijk voor de adviestak van Ruimtemeesters, waarin hij met de adviseurs samenwerkt aan ruimtelijke vraagstukken.

Ron heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Het een organisatie is met visie op de markt. Inhoudelijk is Ruimtemeesters sterk en ook vindt Ron de naam aanspreken. Ruimtemeesters werkt vanuit een heldere visie en is altijd inhoudelijk sterk. Daarnaast spreekt het Ron aan dat de organisatie flexibel en informeel is. Het meest trots is hij op het feit dat hij Ruimtemeesters Advies mee heeft opgebouwd. 

Meesterschap is altijd oog hebben voor het einddoel en de juiste verbindingen leggen om daar te komen.