Sophie Blokland

Portretfoto van medewerker Sophie Blokland

FUNCTIE

Adviseur Leefomgeving en RO

Sophie heeft tijdens haar studie interesse opgedaan in het proces van (bouw)projecten. Hierbij is haar interesse in de leefomgeving en planologie nog verder gegroeid. Sophie heeft International Spatial Planning (planologie) afgerond aan de BUas. Deze opleiding is net iets anders dan planologie. Tijdens deze studie leerde zij over de verschillende aspecten van planologie in zowel Nederland als in het buitenland.

Sophies Meesterschap

Sophie is gedreven en altijd op zoek naar oplossingen. Ze wil graag ‘onmogelijke’ situaties mogelijk maken. Daarnaast vindt ze het fijn om in teamverband samen te werken. Sophie zet haar gedrevenheid in om nieuwe uitdagingen en vraagstukken aan te gaan. Hierbij zoekt ze altijd naar geschikte oplossingen binnen haar vakgebied.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik iedere dag weer bezig ben met verschillende vraagstukken. Hierdoor verbreed ik mijn kennis en blijft mijn werk uitdagend.

 

Wat houdt het werk van Sophie in?

Sophie werkt als Adviseur Leefomgeving aan verschillende ruimtelijke projecten, waaronder projecten voor Servicedesk Leefomgeving.

Sophie heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

De organisatie een unieke werksfeer heeft; het is een professionele, maar ook een warme omgeving. Als werkstudent bood Ruimtemeesters haar ook een nieuwe leerervaring tijdens haar studie met een fijne begeleiding. Zo kon ze groeien binnen het vakgebied. Nu werkt Sophie als Adviseur Leefomgeving en RO. Daarnaast heeft iedereen binnen Ruimtemeesters een eigen kracht en die wordt goed ingezet binnen het werkveld.

Meesterschap is je kennis blijven ontwikkelen en jezelf daardoor elke keer weer uitdagen.