Tess Otten

Portretfoto van onze medewerker Tess Otten

FUNCTIE

Consultant Leefomgeving en RO

Tess heeft de opleiding Landscape Planning & Development gedaan aan de HAS Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens die opleiding heeft ze geleerd als spin in het web alle aspecten van de fysieke leefomgeving mee te nemen in ruimtelijke projecten. Tess is met haar analytische blik graag bezig met vernieuwingen en verduurzamingen in het fysieke domein.

Tess’ Meesterschap

Door het abstract vermogen kan ze hoofd- en bijzaken onderscheiden en de hoofdlijnen binnen een project benadrukken. Verder is Tess sensitief en een luisterend oor waardoor zij goed de belangen van iedereen weet te behartigen. Ze kan goed onbevooroordeeld luisteren en horen wat er gezegd wordt. Daarnaast maakt ze nieuwe kennis snel eigen en kan ze hier goed op voortbouwen. Door haar analytische vermogen, is ze altijd bezig met hoe iets nog beter zou kunnen.

Het leukste aan mijn werk vind ik het om te duiken in een complexe vraag en te zoeken naar het juiste antwoord. Daarbij kijk ik niet alleen naar de regels, maar naar de persoon achter de vraag. Wat wil deze persoon graag en hoe kan ik deze daarbij helpen?

Wat houdt het werk van Tess in?

Bij de gemeente Loon op Zand werkt Tess in het frontoffice voor de openbare ruimte. Alle vragen met betrekking tot de openbare ruimte komen bij haar terecht. Dat gaat van vragen over of een garage zonder vergunning mag worden gebouwd, tot aan voorstellen om een zorgboerderij in de gemeente te starten.

Tess heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Het een informele, open organisatie is waar veel jonge mensen werken. Er is veel ontwikkelruimte. Het is een kleine organisatie waar persoonlijk contact voorop staat. Je bent hier zeker geen nummertje.

Meesterschap is een brede blik, verbanden kunnen leggen tussen alle aspecten van de leefomgeving. Meenemen van de bewoners en gebruikers van een gebied. Kansen benutten die zorgen voor verduurzaming van de leefomgeving.