Thomas Pulles

Portretfoto van medewerker Thomas Pulles

FUNCTIE

Casemanager Wabo

Profiel

Thomas heeft Landscape Planning & Development gestudeerd aan de HAS University of Applied Sciences in ’s-Hertogenbosch. Al vroeg in zijn opleiding kwam hij erachter dat hij zich graag breed oriënteert. Tijdens de studie werden alle aspecten behandeld om, binnen het ontwikkelen van onze leefomgeving, een spin in het web te zijn. Je moet rekening kunnen houden met de natuur, het klimaat, het landschap, de landbouw en natuurlijk de bewoners. Bij de ontwikkeling van een gebied zijn ook veel partijen betrokken, die ieder hun eigen behoeften en wensen hebben, hoe zorg je er voor dat elke partij tevreden is met een project?

Expertise

Door met verschillende partijen duidelijk te communiceren, onderzoek te doen en inventariseren van behoeften en wensen is Thomas in staat dit te vertalen naar een passend ruimtelijk plan. Dit past hij toe als casemanager en houdt zich bezig met het toetsen van bouwplannen, vergunningverlening en wet- en regelgeving.

Meesterschap is

Het adviseren binnen de ontwikkeling van de leefomgeving. Het gesprek aangaan met verschillende partijen, van overheidsinstanties tot de burger, en komen tot een voor iedereen passende oplossing.

Droomproject

Thomas droomt van het klimaat adaptief inrichten van steden. Het werken aan grote herinrichtingsprojecten waarbij gelet wordt op het verminderen van hittestress, wateroverlast en droogte.