Thomas Pulles

Portretfoto van medewerker Thomas Pulles

FUNCTIE

Consultant Leefomgeving & RO

Thomas heeft Landscape Planning & Development gestudeerd aan de HAS University of Applied Sciences in ’s-Hertogenbosch. Hij kwam erachter dat hij zich graag breed oriënteert. Tijdens zijn studie werden alle aspecten behandeld om, binnen het ontwikkelen van onze leefomgeving, een spin in het web te zijn. Je moet rekening kunnen houden met de natuur, het klimaat, het landschap, de landbouw en natuurlijk de bewoners. Bij de ontwikkeling van een gebied zijn ook veel partijen betrokken, die ieder hun eigen behoeften en wensen hebben, hoe zorg je er voor dat elke partij tevreden is met een project?

Thomas’ Meesterschap

Door met verschillende partijen duidelijk te communiceren, onderzoek te doen en inventariseren van behoeften en wensen is Thomas in staat deze te vertalen naar een passend ruimtelijk plan. Hij probeert anderen altijd te helpen en te zoeken naar oplossingen. Thomas is hierin altijd eerlijk en realistisch.

Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisselende onderwerpen en vraagstukken; geen dag is hetzelfde.

Wat houdt het werk van Thomas in?

Thomas is Casemanager Wabo en houdt zich bezig met het toetsen van bouwplannen en principeverzoeken, vergunningverlening en wet- en regelgeving. Ook verricht hij frontofficewerkzaamheden op het gebied van de openbare ruimte, hier gaat het vaak over vragen omtrent het bestemmingsplan (wat mag er?).

Thomas heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Het een relatief kleine organisatie is met veel leer- en groeimogelijkheden. Zo heeft Ruimtemeesters bijvoorbeeld elke maand een Meesterproef. Dit is een kleine masterclass waarbij medewerkers dieper ingaan op een bepaald onderwerp. Thomas is het meest trots op het feit dat hij succesvol werkt aan zijn opdracht.

Meesterschap is het adviseren binnen de ontwikkeling van de leefomgeving. Het gesprek aangaan met verschillende partijen, van overheidsinstanties tot de burger, en komen tot een voor iedereen passende oplossing.